Bebeklerimizin Kilosu

Benim mi bebek iri olcak​:roll_eyes:

Yok canm gayet iyi kilosu ben de 27+0 haftada gittiğimde bebek 1250 gr dr normal dedi

1 Beğeni

Eyerki şekeriniz yoksa bu durum normal benimde bundan dolayı bebeğim 2 hafta önde ama gelişimi ve kilosu iyi oldu için

Şeker vb. Gibi durumlarınız yoksa bebeğiniz iride olabilir bunda üzüleceğiniz bir durum yok bende 33+6 haftalığım dün kontrolüm vardı 2400 gram 44 cm iri bebek olacak gibi duruyor dedi doktor ayrıca iri denmesi için kafa karın çevresine de bakılıyor benim baş ve karın ölçümü ileride biraz bu yüzden de iri kategorisine giriyormuş yeter ki sağlıkları yerinde olsun kafanıza takmayın :palms_up_together:

1 Beğeni

Dun seker yujlemesi icin gittim ve yaptirmadim yolda umit aktas hocayi izledim tamamen fikrim degisti seker ciksada diyetten baska yapacak birsey yok ben kendi kendime diyete soktum dunden itibaren kendimi seker çıkmış gibi :blush:

Erkek bebekler sanirim biraz iri oluyor :blush:

Çok iyi 28+5’de 1500 gramdı. Şuanda 33+1 olduk 32+4 de kilosu 2350 olmuştu🫶🏻

Benim kız canım tamamen yapısal erkek kız fark etmiyor

Bende 2 gün önce gittim 33+5 haftaligim 2624 dedi az mı acaba kilosu

Normal bence ztn doktor bunun hakkında bilgi vermiştir. Ama kilosu çok çok iyi. Benimkinin kilosu 1 hafta öndeymiş cuma günü kontrole gidecem kaç kilo oldu acaba​:smiling_face_with_tear:

Seninde benim gibi bu hafta gitsem net beli olur

Bana da bebek iki hafta önde gidiyor dedi gebelikten dolayı tiroid çıktı bende hep aç geziyom şeker hemen tavan yapıyor

1 Beğeni

Kontrolün ne zaman ki

Ayın 11 de canım

1 Beğeni

32 hafdada 1.450 di şu an 33+4

36+4 te gittim 3294 dedi 5 gün sonra alicak 3.500 olur o zamana kadar inşallah

Merhabalar 26 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 850 grammış doktorun yanındaki ebe bebeğin kilosunun az olduğunu söyledi sizce kilosu az mı?

Bu haftalari cok dert etmeyin toparliyolar 30 dan sonrasi daha önemli hem bence normal

Teşekkürler

1 Beğeni

Benimde aynı 29 haftalık 1350 dedi kilosuna doktor