Bebeklerimize ilmek ilmek emek

O nasıl oluyor sen yaptın mı memenun musun kimisi bana bu baddaniye ye müslim olmaz diyor bilemedim

1 Beğeni

Eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor düğme değilde çıt çıt takabilirsin

1 Beğeni

Bende 52 ilmek ördüm 5 aylığız hala onu kullanıyorum cesura :blush:böyle daha kullanışlı bence dikme ilave Müslin​:blush: @NURAN terletmiyor canım ,aksine zincir gibi diye hem ne çok sıcak nede soğuk tutmuyor :blush:

1 Beğeni

Battaniye yerine uyku tulumuna çevirebilirsiniz bebeklerde boğulma tehlikesine karşı battaniye yerine uyku tulumu öneriyor uzmanlar ki bence daha kullanışlı olur örnek olarak ekledim değerlendirebilirsiniz

8 Beğeni

Anladım teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim abla :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bir tane daha orecegim 52 ilmek yapacağım birine de hediye orecegim inşallah bunu belki biraz daha büyünce kullanır ne dersin :blush::heart:

1 Beğeni

Güzel fikir neden olmasın :blush: uzun bir istirahatim var doktor yürümeyi bile yasakladığı için en azından kafamı dağıtacak biseyler arıyorum bu tür seylerde yeniyim bu battaniyeyi de ilk kez dün ördüm bir günde bitti farklı kolay başlangıç düzey alışmak için öneriler varsa alabilirim :heart:

2 Beğeni

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Beni de gaza getirdin bir günde basit falan deyince :rofl: ben de yaparım büyük ihtimalle​:blush::rofl:

1 Beğeni

Tiroid için mi istirahat verdi peki

1 Beğeni

Bende bugün aldım ip inşallah bende yapacam

2 Beğeni

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın bence bu hali çok güzel :star_struck::star_struck:

1 Beğeni

Gerçekten bir günde bitirdim basit benve elim alışsın diye hasır modeli tercih ettim boş vaktin varsa deneyebilirsin :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush::rose:

Şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin ilmek atlamamaya ve ipi ters almamaya çalış yoksa model bozuluyor sökmek zorunda kalıyorsun yeniden devam ediyorsun :upside_down_face:

1 Beğeni

Evet canım 52 ilmek benimkii dediğim gibi 5 aylik ve hala kullanıyoruz :blush: çok kullanışlı oldu,diğer aldıklarımı kullanamadım,tekme atıp üstünden itiyor ama bunu yapamıyor,çok sıkmıyor cesuru o yüzden.

2 Beğeni

Bizimlede paylaş :blush:

2 Beğeni

Kayınvalidem aklıma geldi demin bende bunu soyleyecektim tam.

Bana böyle yap demişti,ben istemiştim :face_with_hand_over_mouth:

Yok hayır ben araba sarsıntı geçirdim bebeğin yanında kese içinde kanama oluşmuştu önce hastanede yattım sonra eşim annemgile bıraktı 2-3 ay buradayım yürümeyi bile yasakladı :upside_down_face::heart: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklıca kucağımıza almayı nasip estin

5tane istediğim iple 4tanesiyle kundak ördüm diğer kalan bir tanesiyle yelek ördüm belki fikir olur bazı annelerimize​:smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

7 Beğeni