Bebeklerimize ilmek ilmek emek

Harika olmuş :clap:emeğine sağlık​:heart:

2 Beğeni

Ooo çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat arkadaşım :star2::bouquet::revolving_hearts::rose:

2 Beğeni

Teşekkür ederim kızlar @NURAN @Sevane @cansu

2 Beğeni

Bende bu modelden yapmak istiyorum. Polyanna soft star ipten 3 yumağım var. Bu ipten olur mu?

Oğluşuma yaptim kizlar nasıl olmuş dönencesinide yapacam insAllah :upside_down_face:

7 Beğeni

Çoook güzel olmuş :smiling_face_with_three_hearts: güzel günlerde kullanın :star_struck:

Çok tesekkur ederim :melting_face:

Güzel anneler şefkat dolu anneler kendi el emeğiniz olan bebeğiniz için yaptığınız birşey var mi

Bn ele emeği olarakhırka patik battaniye herşeyi yaptım bunuda kapı süsü olarak yaptım güzel olmuş mu​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

4 Beğeni

Çook güzel olmuş elinize sağlık :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Çok güzel olmuş ben de punch yapıyorum çok zevkli :heart_eyes: bizim bebişin de cinsiyeti ve adı belli olursa yapacağım umarım :sweat_smile: @Asya1

Ba-yıl-dım :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Harikasınız, çok çok beğendim :smiling_face_with_three_hearts:

Güzel güzel kullansın inşallah bebiş :heart:

Cooook teşekkür ederim :smiling_face: inslalh güzel günlere :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::rose::rose::rose:

Evt çok zevkli ilk defa yaptım ama oldu gibi :joy: insllah senin bebiste belli olurda yaparain hayırlısıyla​:palms_up_together::palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Kızlar ben 62 ilmekten 106 cm bir bebek baddaniyesini ördüm normali sanırım 52 ilmek Yengeme 52 ilmek ile yapıldı tam yenidoğanlik ben biraz daha büyük yapmayı tercih ettim içine beyaz Müslim bezi dikmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur düz beyaz şekilde iç tarafı Müslim bezli olacak şekilde fikirleriniz benim için önemli çok kararsız kaldım :sweat_smile:Altına beyaz çarşaf koyup üstten görünümüne baktım havaya kaldırınca da delikli görüntü yoktu içini cevirinve de sanki Müslim örtülü daha rahat kullanırım diye düşünüyorum Dikmeli miyim ?

6 Beğeni

Bence beyaz değil de daha bebe mavisi müslim bulabilirsin ama büyük olmuş bende yaptım 54 ideal oldu dahada büyük zaten bebeği içine koyunca ayrı bir ağır battaniye zaten ağır kullanışlı olmuyor bence büyük battaniye ama güzel olmuş güle güle kullanın emeğinize her zaman saygım sonsuz :heart:

1 Beğeni

Bence de müslin örtü koyun. Terletir yoksa

Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş :star_struck:

1 Beğeni

İlk deneyimimdi :sweat_smile: ondan bir bakayım dedim olmadı büyüğünce felan evin içinde üstüne atmalık olabilir bilemedim acemilik işte :see_no_evil:

Teşekkür ederim