Deneyimli anneler ! Bebeğimin göbek deliği çok dışarıda önceden gaz çıkartmak için ıkındığında sadece dışarı çıkıyordu sonra geri içeri giriyordu ama son bi kaç haftadır göbeği hep dışarıda Bazıları para bantla diyor ama korkuyorum. Daha kontrolümüze var ne yapmam lazım sizce
Benim oğlumun dap öyleydi çocuk cerrahisine götürmüştüm sünnet için doktor da üstüne para koy ve alerji yapmayacak bantla yapıştır bir süre sonra düzelir dedi öyle yaptım 15 gün sonra normale döndü
Parayı güzelce temizle, mikrop falan kapmasın göbeği
Allah seni bankadan yeni al
Ellerde geziyor abla mikrop yuvasıdır para
Biliyorum canım ben takılıyorum sana herhalde temixleyip koyar
Bende para konulduğunu biliyom Peki herhangi kızarıklık fln var mı
Çok şaşırdım, daha neler öğreneceğim acaba
Yok canım kızarıklık yok sadece şiş @Y.65
Hhhh yok ben bunu önceden biliyorum . Rahmetli annemde yapardı da işte eski adet diye korkuyorum bilmiyorum ya
Zaten yapmadan önce 1 gece çamaşır suyunda bekletilirim sonra kaynatırım iyize steril olsun diye. @Sevane @Leyla1991
Abla alerji yapmayan bant hangisi bilgin Var mı
Steril gazlı beze sar iyice ama ben yapılması taraftarı değilim. En azından doktor görsün derim. Her çocuk farklı çünkü. En iyisini doktoru bilir.
Zühre haklı bencede doktora görün,ben korkuyorum tek başıma yapmaktan böyle işleri
Kuzum bende o yüzden yazdım bende çok korkuyorum henüz yapmayacağım ama sizlerden fikir almak istedim belki başka bir çözümü vardır diye yoksa ilk önce doktora danışacağım inşallah
Benimde tenim hasas bundan kullanıyorum Çıkartırken az biraz ılık su ile islat canı yanmadan çıkarırsın
Göbek fıtığı değil ise rahat bir şekilde yapabilirsin benim büyük oğlumda ilk kasık fıtığı vardı daha bir aylık olmadan ameliyat oldu sonra iki yaşına bir ay kala diğer fıtığı alındı o yüzden ikincinin göbeğinde şişlik vardi sünnet için doktora götürmüştüm sordum fıtık mi diye doktor hayır para koy geçer dedi o yüzden söyledim tabi ki öncelik doktor görmesi
Hmm ok bundan var bende
Nasıl oldu minik?
Canım henüz kontrole gitmedik 1 şubatta randevumuz var gidince para meselesini soracağım . Bu aralar kabız şikayetimiz var
Hayırdır ne problem var canım çok geçmiş olsun