Bebeklerde göbek deliği

Annem anlatti benim abimin basina gelmis Hastanede cok aglamis gobegi cikmis orda Eve gelince gobek deligine yapiskan yaptim Dedi yara bandi bir gun yatay bir gun dikey Gecti. Bozuk parada ayni dedi bir gun dik bir gun Yan yapistiriyolar dedi.

1 Beğeni

Canım göbek deliği dışarıda .

Dün kontrolümüz vardı doktor normal dedi ve bir şey yapmana gerek yok dedi. Ama aile hekimi ise bant ve parayı deneyebilirsin dedi

1 Beğeni

Ben yaptım canım geçti seçim sana kalmış :two_hearts:

1 Beğeni

Bakalım bir kaç gündür hiç halim yok açıkçası inşallah bir kaç güne bende yaparım

1 Beğeni

Neden arkadaşım ? :pleading_face:

Dolunay etkisi var diyorlar

1 Beğeni

Yok gülüm dolunay masum bende zeynep arven etkisi var :woman_facepalming::woman_facepalming: inanırmısın gece boyunca gram uyumadık hala gözler fıldır fıldır

Hala ışığı açmıyorum uyusun umuduyla​:joy:

1 Beğeni

Ahahahahha :rofl::joy::rofl::joy: Zeynep neden anneyi üzüyorsun sen kızım, bol bol uyusana yavrucum. Büyüyünce ararsın bu uykuları :joy::joy:

1 Beğeni

Ah bir bilsem :joy::woman_facepalming:

1 Beğeni

Bizimkide gece 3 te uyudu,ayağımda sallaya sallaya uykuya dalmışım belim tutulmuş:yawning_face:

Bu bebişlər inatlarından böyle yapiyler gı:rofl:

1 Beğeni

Ah cesur paşam :woman_facepalming::heart_eyes: Kuzum hala direniyor benimki. rekora doğru koşuyor.ben bittim :joy:

1 Beğeni

Laugh Laughing GIF by Angry Birds

1 Beğeni

Güncelleme olarak kızlar para koymadan sadece bant yapıştırdım hipoalerjenik bant bir gün + şeklinde diğer gün ise çapraz şeklinde yaklaşık 1 aydan kısa sürede düzeldi çok şükür

1 Beğeni

Ohh çok şükür arkadaşım :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :heart_eyes:

1 Beğeni