Allah aşkına yardım edin sinir sistemim çökmüş durumda ![]()
Cihangir iki gündür doğru dürüst uyumuyor sürekli kucakta ve memede olmak istiyor kucağımda uyuyan çocuk bıraktığım an çıldırmış gibi sanki canı yanıyormuş gibi ağlıyor gaz sancısı değil eminim gazını rahat çıkarıyor daha 3. Haftadayız ama atak denilen şey olabilir mi yaşadığımız ne yapacağımı nasıl başa çıkacağımı da bilmiyorum bugün o ağladı ben ağladım ![]()
![]()
Atak dönemi olduğunu düşünmüyorum ama bebekler ilk doğduğu haftalarda anne karnına tekrar dönmek isterler ve bundan dolayı da anneden ayrıldıkları an bu tepkileri verirler, anne kucağında sakinleşirler. Birkaç güne düzelecektir arkadaşım. Biliyorum zor ama sen sakin kalırsan o da sakin kalır ![]()
Sen çok güçlüsün ve bununla da baş çıkabileceksin ![]()
İnşallah düzelir yemek bile yiyemez wcye gidemez hale geldim bi yeri mi ağriyor acaba onu da bilmiyorum memede uyuyo sadece yarın kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bakalim ![]()
@NURAN
Bir doktora da sor bakalım bu durumu, ne diyecek. Eğer bir sıkıntısı yoksa ben bu konuda sana destek sağlayabilirim kuzum
Sordum doktora bugün bi ağrısı olsa sürekli ağlar emmek istemez sendeyken bile huzursuz olur dedi senin söyledigini söyledi bi tek sende kendini güvende hissediyor o yüzden emmek istiyor sürekli senden ayrilinca huzursuz olmasi bu yüzden dedi @NURAN
Güvenli bağlanma kurulana kadar devam edeceksin bebeğim böyle ![]()
Kolayca atlatiriz umarim bu donemii ![]()
![]()
@ezgi-y Bizde atak haftaları başladı.Hiçkimsede durmuyor sürekli ağlıyor birtek ben kucağıma alınca dayanıyor.Sabahtan akşama kadar kucağımda oluyor nerdeyse.Birine verip biraz dinlenmek istiyorum hemen çığlık atıyor ve sürekli meme istiyor hatta memedeyken bile kustuğu oluyor ama yine istiyor
Bizi anlattin resmeeenn
gece bile benle uyuyor beşiği boşuna almışız gibi geliyo bazen uyku arkadaşı da beşiğide beniimmm
Güvenli bağlanma kurulana kadar böyle ![]()
![]()
Bence sizin gaz başladı. gunay da 14 günlükken ilk gaz sancısını yaşadı. En erken atak dört buçuk haftalıkken gelir.
Mesela dün akşam kac kere ağlarken gaz çıkardı ama daha çıkaramadıkları var. Mübarekler gaz sanki gaz bombası
Şaka gibi değil mi? @ezgi-y @FidanUğur evinizdeki saç kurutma makinesini açın.
@Cansu Çığlık atınca mecburen açıyorum telafondan:/
Gaz olmadığına eminim kucak istiyo kucakta susuyo fön makinasıymış beyaz gürültüymüş asla fayda etmiyor illa boynuma burnunu dayayacak yoksa ne susuyor ne uyuyor anne bağımlısı oldu çocuk
Bugün Eylül de öyleydi. Belim koptu kucakta taşımaktan. Şimdi pusette sallıyorum da yattı şükür
Benimki su an omuzumda uyuyo ben de yemek yemeye calışıyorum ![]()
![]()
Oyyyy kuzummm benimm ![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar atak haftalarında sizin bebelerde sürekli meme emiyormuydu?
Meme reddi veya memeye fazla bağlılık olabilir