Atak haftası çok zordu gerçekten.
Baş edemeyeceğim diye çok korkuyordum ama.
Şükür başarıyla sona erdik ilk atak haftamızda.
Sakin kalmak önemli.
Gece uyumuyor hep ağlıyor anne de üzülüyor buna.
Uykusuda geliyor diye dahada üzülüyor anne.
O yüzden sırayla babada yardımcı olmalı biraz anne uyusun baba baksın .
Biraz baba uyusun anne ilgilensin.
Böyle hep kucağımızda sakinleşiyordu yere koyduğumuz an ağlamaya başlıyordu diye.
Biz böyle yaptık ,değdi.
Şimdi 2ci atakdayız bunuda inşallah başarıyla bitiririz.)
Haftaya 12 haftalık oluyoruz şuan harika bir düzenimiz vardı sil baştan bitecek hepsi beni en zorlayan 8. Hafta olmuştu. Her sevepsiz ağlamasında sadece sarıldım ve bunların hepsi geçecek annem ben seni seviyorum yanındayım dedik
Ayy kızıma bir daha öpüp sarildimmm okuyunca atak falan bilmedim onda hic ama bu defa cok zorlanacakmisim gibi geliyor sizin bu tecrübelerinize cok ihtiyacım olacak kesin
Sil baştan düzen değişecek diye düşünme arkadaşım, belki de düzeni bozulmadan bu süreci atlatacaksınız. Negatif enerji ve korku yayma evrene, gelir seni bulur. Pozitif karşıla bu haftaları
Yaa cookk tesekkur ederim bu kadar yıl gecince aradan tekrar acemi gibi oluyor insan birde günler azaldi iyice panik oluyorum ister istemez iyiki sizlwr varsiniz biraz rahatliyor icim @NURAN
Kızlar biz 19. Hafta ayağına girmiş olbilir miyiz? Düzeltilmiş hafta olunca (40 haftalık doğum) 18.haftadayız 17 nin sonlarında diyim erken girmiş olabilir miyiz? Umay bugüne kadar asla yapmadığı şeyler yapıyor emme reddii uyku yok kesinlikle aşırı huysuz ve hep ağlıyor.
19 günlük bebek,atak haftasına girmiş ola bilirmi?
2 gündür çok huysuz.Altı temiz,karnı tok,gazını çıkarıyorum yapıyorda ama ıkınıyor,kızarıyor,ağlıyor ve sürekli kucak istiyor
Daha çok küçük, bence atak haftası değil. Yenidoğanlar zaman zaman anne karnına dönmek isteyip huysuz olabiliyor. Seninki de öyle olabilir canım. Bolca ten teması yap. Her huysuzluk, huzursuzluk atak haftasını işaret etmez ki
biz de yaşadık dediklerini şimdide huysuz oluyor bazen normal. Benimkie 2 aylık kucağımda uyuyor altı temiz karnı tok sancı yok ama ağlıyor bazen kucağmda sakinleşiyo.3aya kadar öyle olucak sancı oluyor . Gaz için ilaç veriyorum ben o çok yardmcı oluyor.
@Nergiz13 O qədər dəyişik hisslər keçirirəm ki izzah edə bilmərəm.Ağlayır elə bil ürəyimi sökürlər yerindən.Qorxuram nəsə olar səndə elə hisslər keçirirsən? Yoxsa mən çox həssasam? Özümü çox tək hiss edirəm…