Sakin ol, derin nefesler al. Geçici bu günler ![]()
Eşinden destek al istersen, sen balkona çık bir hava al. İyi gelebilir ![]()
Sakin ol, derin nefesler al. Geçici bu günler ![]()
Eşinden destek al istersen, sen balkona çık bir hava al. İyi gelebilir ![]()
Eşim evde yok işte,kaynanam yanımda şimdi.
Evde olmaması daha çok üzüyor beni.Kendimi çok yalnız hiss ediyorum şu an…![]()
Kıyamam sana yaa ![]()
Herşey düzelecek, sakin ol. Neleri atlattın sen kuzu ![]()
Gazını çıkarması seni kandırmasın. Günay da anlattığın gibiydi meğer yavrum gaz sancısı çekiyormuş seninkisi de kesin gazdır. Doktoruna söyle gaz için öneride bulunsun
Beyaz gürültü dinlet. Sadece kollarını sar. Pış pış sesi dinlet

lohusalıktan dolayl da ola biliyor ben de senin gibiyim ve haalada öyleyim eşime çok kızıyorum boşu boşuna evde sinirleniyorum çok hassaslaştım küsüyorum her dakika ama hiç bir sorunumuz da yok aslında aksine yanımda oluyor . Yine de insan bunalıyor kptü oluyor.Ben geçen gün kan analizine gptürdüm İlkini birden ağlamaya başladı iğne girince ben de onunla birlikte ağladım tutamadm kendimi canı acıdı diye.Altı temiz karnı tok yine ağlıyor ben de onunla birlikte kötü oluyorum ağlamamak için zor duruyorum.Geçici bu hissler
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
3 buçuk haftalık daha bebeğim. Her gün ağlıyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen.
Hiçbir şeye yetişemiyorum, yetemiyorum gibi hissediyorum.
Ama biliyorum ki bu sadece hassas bir alışma süreci. Zamanla alışacağız ve geçecek inşallah
Lohusalığı hafif atlatan herkese imreniyorum.
Bebeğim ağladıkça ben de ağlıyorum.
Anne olunca anlarsın derdi Annem, anladım…
Geçer inşAllah ![]()
![]()
Gazı,sancısı olunca ıkanıyor yapamıyor ya “Allahım ben ne yapayım rahatlasın bu çocuk” söylüyorum kendi kendime.Aslında yapsamda fayda etmiyor çünki ağzı açık uyuyor ve hava doluyor bağırsaklara
Geçer inşAllah ![]()
![]()
Ağlamak geliyorsa içinden, bolca ağla. Yetişemediğini düşünme. Şu an bebeğinden acil hiçbir işin yok. Onun sana ihtiyacı var. İşi, temizliği, yemeği düşünme. Gerekirse ekmek yersiniz sadece, düşünme ![]()
Cansu da çok çekti gaz sancısını Günay’da. Bak şimdi geçti. Bu da geçer kardeşim ![]()
İnşAllah canım ![]()
![]()
Ben lohusayı hafif atlatan anne olduğuna inanmıyorum. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor
Ben bir de gaz sancısı olduğunu geç anladım. Çok zor Allah kolaylık versin
Yok arkadaşım her halinden belli gaz sancısı olduğu.İki büklüm oluyor,ıkınıyor,kızarıyor,güç veriyor sonra bırakıyor kendini ama yapamıyor
Gaz damlanı değiştir istersen. Arkadaşlarım bu videoyu atmıştı. Ben hala çok ağlarsa arada koluma yüz üstü yatırıyorum bu pozisyonu da geç öĝrendim
Hep dua ediyorum Allahım ondan al bana ver diye. Almila rahat olsa da ben sancıdan kıvransam. Hep iyi olsalar keşke
Almila ağladıkça ben ağlıyorum. Eşim işten eve gelince bir beni bir Almilayı sakinleştiriyor. Neden Ağlıyorsun diye soruyor, şundan dolayı diyemiyorum. Allah yardımcımız olsun
Gerçekten öyle. Bir yandan hiç geçmeyecek, hiç geçmiyor gibi hissediyorum. Diğer yandan da arkama dönüp bakıyorum. 30 günlük olacak inşallah salı günü. Kırkının dolmasına az kaldı.
Bir yandan bu günleri çok özleyeceğim biliyorum
Diğer yandan da çabucak büyüse en azından derdini anlatabilecek yaşa gelse diyorum. Annelik ne kadar zormuş![]()