Bebek odasi dekor

Bebek odasi icin yapabilecegimiz basit ama Degisik tablolar.

1 Beğeni

Ben böyle tablo aldım :smiling_face:

4 Beğeni

Gule gule kullansin kuzummm Cok ic acici Bebeginin komidinin ustune de faydali alt degistirirken bebek oraya odaklaniyormus Rahatcana altini degistir ne guzel

3 Beğeni

Çok güzelmiş çok zevklisiniz?

3 Beğeni

Arkadaşlar başka bebek odası için dekor önerisi olan var mı :innocent::star_struck:

1 Beğeni

Cuma artık 32 haftamız oluyor ama benim erken doğum riskim var.Sizce artık birşeyler ala bilirmiyim? Hiçbirşey alamadım hala.

3 Beğeni

Alsan iyi olur artik

2 Beğeni

@Hava Düşünüyorum da 1 ekim artık 33 hafta oluyor,riskimiz daha da azalmış olur. Yeni ayda almağa başlarız yavaştan.:pray:t4:

1 Beğeni

Kesinlikle hemen almalısın

1 Beğeni

@Cansu 33 de mi? Yoksa 32?

2 Beğeni

Hatta bugün sipariş vermelisin. Arkadaşımın 31 haftalıkken doğum yaptı bebeği küveze bile almadılar. Bence bugün doya doya alısveriş yap tabi internetten :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu Böyle insanlar bana hep umut oldu en başından beri.Ne güzel bebeği hayata tutunmayı seçmiş!:pray:t4: Sepete eklediklerim oldu ama sipariş vermedim,o zaman bu günden itibaren başlayalım.Zaten 1 hafta 10 gün sürüyor ülkeye gelmesi.:blush:

2 Beğeni

Mutluluktan gözlerim doldu :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

@Cansu Acı duyabiliyorsan canlısın.Başkasının acısını duyabiliyorsan,insansın. (Tolstoy)

Her zaman desteğini gördüm ve bu seni tanımadan bilmeden sevdirdi bana.:pray:t4: Teşekkür ederim!:tulip:

4 Beğeni

Ne guzel bi soz

2 Beğeni

Rica ederim :grin: duygularını çok güzel anlattın :smiling_face_with_three_hearts::heart: ben de her zaman içtenliğini ve sevgini hissettim. Ben de teşekkür ederim :sparkling_heart::bouquet:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Uygun fiyatlı ve kaliteli park yatak araştırması

internette gördüğüm bir Şey var onu kendim doğduktan bir zaman sonra yapmayı düşünüyorum sırasıyla üst üste bebeğin eli,annenin eli ve babanın elini bir tuvale koyup çiziyorlar ve daha sonra etrafından ip ile geciyorlar

2 Beğeni