Bebek odasi dekor

Ben ne zaman başliyim 26 hafdalikim hele 4 gozle bekliyirem sifariş etmeye :joy:

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Çok güzel bir fikirmiş :heart_eyes:

2 Beğeni

Benim bunlarda çok hoşuma gidiyor.

1 Beğeni

Çok güzelmiş. Çok zevkli önerileriniz var. Sizin bebek odası bittikten sonra paylaşmaya imkaninız olursa görmek isterim. :sparkling_heart:

2 Beğeni

@Glsh887 Ben de çok seviyorum bunları, çok zevklisiniz :heart_eyes:

2 Beğeni

Teşekkür ederim kızlar @Cansu ve @NURAN tabiki seve seve seve paylaşırım ama dünde dediğim gibi eşim herşeyi kolay kolay beğenmiyor eğer beğendiklerimi aldırabilirsem güzel olur gibi :rofl:

1 Beğeni

Aklımızda olanlar​:blush:

5 Beğeni

Zürafalara bayılıyorum favorilerime eklediğimde 250 tl filandı ama şuan 467 tl olmuş ve ben bunlardan bir büyük boy nirde küçük boy istiyorum @FidanUğur

3 Beğeni

Çok hoşuma gitti çok güzel bi oda

2 Beğeni

3 Beğeni

Bu gökkuşağılı olan aksesuarlardan ben de düşünmüştüm Rüya’nın odası için fakat çok tuz tutar diye vazgeçtim. Yoksa çok güzel duruyor cidden @FidanUğur

3 Beğeni

Bende çok beğeniyorum.Yaptırmağı düşünüyorum.:heart_eyes:

1 Beğeni

Aslında nemli bezle silinebilir mi ki acaba ? Kız görünce ben de alsam mı diye tekrar düşünmedim değil bak. Temizliğini nasıl yapabiliriz ? :thinking::joy: @FidanUğur

@NURAN Yıkanada bilir bence​:face_with_raised_eyebrow:Makinaya değilde,el ile yıkamak olur​:nerd_face:

1 Beğeni

Çok güzel hem zarif hem şeker bir oda olmuş eline sağlık çok güzel olmuş. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebiş çok şanslı anne konusunda @FidanUğur

2 Beğeni

Çok güzel bir oda olmuş :smiling_face_with_three_hearts: çok zevklisiniz :heart:

1 Beğeni

@Gulsen95 Çok teşekkür ederim.Fakat biz hala hazırlamadık oda aklımızda olanları,beğendiğimiz tasarımları paylaştım sizinle.:cherry_blossom::innocent:

@Cansu Teşekkür ederim ama bu bizim odamız değil aklımızda olan,beğendiğimiz ve yaptırmağı yavaştan başladığımız.Sizinle paylaşmak istedim.:smiling_face::heart:

1 Beğeni