Ben ne zaman başliyim 26 hafdalikim hele 4 gozle bekliyirem sifariş etmeye
@afrikanın_gelini54 Çok güzel bir fikirmiş
Çok güzelmiş. Çok zevkli önerileriniz var. Sizin bebek odası bittikten sonra paylaşmaya imkaninız olursa görmek isterim.
@Glsh887 Ben de çok seviyorum bunları, çok zevklisiniz
Teşekkür ederim kızlar @Cansu ve @NURAN tabiki seve seve seve paylaşırım ama dünde dediğim gibi eşim herşeyi kolay kolay beğenmiyor eğer beğendiklerimi aldırabilirsem güzel olur gibi
Zürafalara bayılıyorum favorilerime eklediğimde 250 tl filandı ama şuan 467 tl olmuş ve ben bunlardan bir büyük boy nirde küçük boy istiyorum @FidanUğur
Çok hoşuma gitti çok güzel bi oda
Bu gökkuşağılı olan aksesuarlardan ben de düşünmüştüm Rüya’nın odası için fakat çok tuz tutar diye vazgeçtim. Yoksa çok güzel duruyor cidden @FidanUğur
Bende çok beğeniyorum.Yaptırmağı düşünüyorum.
Aslında nemli bezle silinebilir mi ki acaba ? Kız görünce ben de alsam mı diye tekrar düşünmedim değil bak. Temizliğini nasıl yapabiliriz ? @FidanUğur
@NURAN Yıkanada bilir benceMakinaya değilde,el ile yıkamak olur
Çok güzel hem zarif hem şeker bir oda olmuş eline sağlık çok güzel olmuş. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebiş çok şanslı anne konusunda @FidanUğur
Çok güzel bir oda olmuş çok zevklisiniz
@Gulsen95 Çok teşekkür ederim.Fakat biz hala hazırlamadık oda aklımızda olanları,beğendiğimiz tasarımları paylaştım sizinle.
@Cansu Teşekkür ederim ama bu bizim odamız değil aklımızda olan,beğendiğimiz ve yaptırmağı yavaştan başladığımız.Sizinle paylaşmak istedim.