Bebek nasıl uyandırılır

Kızlar bebeği uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama uykusundan uyanmıyo uyanınca emiyo ama uyanmıyo nasıl uyandırırım

4 Beğeni

Dürtüp mü uyandırmaya çalışıryorsun :smiley:

Ben kucağıma alıp emziriyordum,uyandırmıyordum yani

2 Beğeni

Sarılık riski yoksa bi 4 saat bekleyebilirsin

1 Beğeni

Ay erken doğum mu yaptın :roll_eyes:

1 Beğeni

Kulağı ile oyna ayak parmakları ile oyna ben Miraç da öyle yapıyordum

1 Beğeni

Abla inanırmısın her yeriyle ayrı ayrı oynuyorum tık yok

1 Beğeni

Erken doğurdum suyum azalmıştı

1 Beğeni

Yarın hastaneye gidip öğrenecez bakalım

Hiç uyanmıyor uyansa emecek ama uyanmıyo

1 Beğeni

Tenini ona hiss etdirmelisin,sonra kucağına alıp emzir, zorla uyandırma o uykuda olsa bile memende uyanacak emecek

Hemşireler tabanını sıkıp uyandiriyor

1 Beğeni

Yeni doğan bebeği uyandırma şekilleri arasında, bebeğin kucağa alıp emzik pozisyonuna geçmesi geliyor. Özellikle meme ucu bebeğin ağzına değdiği andan itibaren, bebek hafif şekilde uyanır ve beslenmeye başlar. Başka bir yöntem olarak ise bebeğin hafifçe burnu okşanabilir ya da ayakları gıdıklanabilir. Yeni doğan bebeği uyandırma şekilleri arasında, bebeğin kucağa alıp emzik pozisyonuna geçmesi geliyor. Özellikle meme ucu bebeğin ağzına değdiği andan itibaren, bebek hafif şekilde uyanır ve beslenmeye başlar. Başka bir yöntem olarak ise bebeğin hafifçe burnu okşanabilir ya da ayakları gıdıklanabilir.

Burnunu sık miniğin :blush:

1 Beğeni

Sıktım hafifçe uyanmıyor emzirme pozisyonu alıp ağzına burnuna değdiriyorum ağzını açmıyor uyanmıyor sarılık olmasın diye sürekli emzirmeye çalışıyorum göğüslerim taş gibi oldu ama rmmiyo

1 Beğeni

Zorlayacaksin canım yoksa Allah korusun sarılık olur benim hemşire uyandırmak için sırtına pat pat vuruyordu hatta annem kızdı ne yapıyorsunuz çocuğun ciğeri düşecek diye :joy: hemşire güldü hayır dedi uyansın diye böyle yapın yada birnunu elini ayağını sıkın uyansın emmesi lazım diye

1 Beğeni

Merhaba anneler benim bebeğim 7 dakika emiyor uyuyor daha uyanmıyor ne yapmalıyım

1 Beğeni

Aaa hiç görmemişim ya, bende 4-5 gündür gribim kendi derdine düşmüşüm burda olanlari hiç gormedim. Aramızda 10 gün vardı çünkü. Sağlıkla kavusmana sevindim canim, küvez ihtiyacı olmadı değil mi?

1 Beğeni

Yyok canım çok şükür gelişimleri tamamlanmıştı sadece ciğer geliştirici iğne yapıldı daha sonrada normal yapılmazsa küveze alınır dediler ama alınmadı çok şükür tek sorun da uyanamaması uyansa emiyor ama uykuyu ayamıyo 2548 felan doğdu 45 cm yarın kontrole gidicez sarılık değeri inşallah yüksek çıkmaz yoksa yoğun bakıma girecek

Evet bizimkinin burnunu morartmış hemşireler sıkmaktan ciğerlerine oksijen gitsin diye

1 Beğeni

Ben süre tutmadım emmesi iyi fakat uyuyunca uyanmıyo ayaklarıyla oynuyorum altını açıp tekrar giydiriyorum biraz uyanıyo tekrar üstünü giydiriyorum uyuyo ellerini havaya kaldırıyorum esnesin diye göğüs uclarıyla oynuyorum burnunu çenesini sıkıyorum

Ayak tabanini sık parnaginin ucuyla topuguna baski yap aglamak icin agzini actigunda ver memeyi agzina kizimda hep oyle yaptim hemsire soylemisti

1 Beğeni