Aynı benim bebe gibi ashab el kehif gibi uyuyor diyordum hep ona ne yaparsam yapayım uyanmazdı ilk günlerde . Şimdi ise uyusun diye hatimler ediyorum resmen
@Didem.Nursema
Bende başlarım heralde dualar okumaya uyusun diye de şu sarılık riski geçsin de uyandıkça emziririm
Çok mu fazla sarılığı var canım halbuki kış çocuğu çok fazla olmaması lazım sarılığı . Ama gönlünü ferah tut allah büyük
Bana mı çok geliyo bilmiyorum yarın öğrenicem bakalım
Topuklarına parmak ucunla pat pat vur. Göstermeye çalıştım hareketi ama oldu mu bilmiyorum ıslak mendille sil poposunu. Burun sıkabilirisin. Allah yardımcın olsun. 15 gün saat başı kalkıp besleme yaptım. Yorucu bir süreç.
Çok teşekkür ederim anladım yani fotoğrafla bile denedim oldu
Sizinle ayni sorunu yaşıyoruz benimki de aynı şekilde uyanmıyor ben İnternetten biraz araştırdım nasıl uyandırırim diye koltuk altını islak mendille silin son care ben öyle yaptım ne yalan soylim işe yaradi size de denemenizi tavsiye ederim umarim sizde de işe yarar
Teşekkür ederim canım denicem mutlaka
İyi olmanıza çok sevindim canım, biliyorum çünkü senle aramızda 10 gün vardı. Bir anda bu postu görünce şaşırdım. Hayrili haberleriniz gelsin
Sağol canım sarılık sınırı 15 miş bizimki 14.7 çıktı akşam acile gidip tekrar yaptıracağız