Bebek mevlütü

Sevgili anneler bebek mevcudu ile ilgili planlarınız nedir yapmayi düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi merak ettim ne kiyafet giyeceksiniz ne hediyelik dağıtacaksınız vs. Banada fikir olur belki :hugs:

5 Beğeni

Normalde yapmayacaktım ama annemin ısrarıyla yapacağım . Ne giyeceğime karar vermedim ama az önce bir hediyelik sipariş verdim atayım hemen belki fikir olur

“Hoşgeldin Ömer”

Altına da " bu anahtarlığın hayatınızdaki tüm güzel kapıları açması dileğiyle" yazdiriyorum evde yapacağım için fazla kişi cagirmiycam ama yine bı 30 tane sipariş verdim

Koç kesecektik zaten biz 7 sinde pilavı da o etle yapalım diye düşündük ayriyetten tavuğa para vermeyelim hazır kescez diye

7 Beğeni

Harika cok guzel hediyelik bencede koc kesilecekse tavuğa gerek yok ayni sey simdiden Allah kabul etsin Rabbim bi nefeste kucağınıza almayı nasip etsin

3 Beğeni

Biz hala mevlüt yapmadık ben de kenarda bekleyeyim :blush:

3 Beğeni

Tam benim fikrim bende hediyelik sipariş vermedim daha ama aklımda bir fikir var bizde 7. Günü kurbanlarını kesip 40. Gününden sonra mevlüd yapicaz yani suanlik plan öyle daha sonra değişirmi bilmem çok gelen oluyor o yüzden herkesi bir anda bitireyim diye et kavurma pilav salata iki tepside baklava yapmayı düşünüyorum kizimdada öyle yapmıştım mevlüd iyi oluyor hem dua okunuyor hemde herkes bir anda çıkmış oluyor​:hugs:

3 Beğeni

Kıyafet olarakta beyaz bı elbise almayı düşünüyorum mavide şal yada eşarp yaparım heralde elbiseyi aldıktan sonra başa karar veririm​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bu elbiseler cok guzel boyle bir sey tercih edilebilirim…:dancer:t2:

3 Beğeni

Bizim kırkımız 04.11 de bitiyor ama 11.11 de yapacağız inşallah mevlüdünü. Ama ne hediyelik ne de kıyafet hazır değil​:frowning:

3 Beğeni

Simdi hersey elinin altinda hediyelik vs. Internette var bakmaya başla bence​:blush:

1 Beğeni

Elbiselere bayıldım valla ustekini tercih ederim kapalı olduğundan ama ikiside çok güzel

1 Beğeni

Beyaz yada siyah iğne oyasi bi şal guzel olur

erkek-bebek-mevlut-set-siyah Bunlar prensler için :prince:t2:

** Bunlar da prensesler için :princess:t2:**

3 Beğeni

Harikasın hepsi çok güzel :hugs:

1 Beğeni

Benim de hazır değil. O kadar çok yorgunum ki mevlüt şurda kalsın. Annem yapmayacakmış. Kayınvalidem yapmak istiyor. Mevlüt çıkışı poğaça dağıtırız dedi ben de öyle sey mi olur dedim millet neler neler yapıyor hevesim yoktu iyice söndü :frowning:

4 Beğeni

Poğaça olmazki bizde genellikle tavuk vey kirmizi et pilav sarma tatli ve ayran yapariz Sen icinden nasil geliyorsa öyle yap kimseyi takma kafaya yap güzelce çıksın ortadan​:hugs:

2 Beğeni

Bizde kesmiştik. Hatta annem bebegimin alnına da vuralım dedi.eşim izin vermedi ,mikrop düşer dedi :smile:

Allah kabul etsin sizinkinide.:pray:

4 Beğeni

Bence hevesini kaçırma kimseyi dinleme içinden nasıl geliyorsa öyle yap :heart_eyes: Biz de tavuklu pilav, sarma, tatlı, salata ve Börek veya Poğaça yapmayı düşünüyoruz inşallah Kolay ama güzel bir menü organize edebilirsin​:smiling_face:

4 Beğeni

Mevlüt için hediyelik önerinize ihtiyacım var

1 Beğeni

Cansu kuşum biz yasin ve tespih aldık. Keseye koydum. Eskişehir’de taşbaşının orada tuhafiyeler var ya sanırım oradan aldı kayınvalidem. Bir de anahtarlık örmüştü halam ondan dağıttık.

2 Beğeni

Çok güzel düşünmüşsünüz bakalım ben neye karar vericem :slightly_smiling_face:

1 Beğeni