Bebek maması hakkında

Aramıza hoşgeldin :tada: @zeyneptelli

Katılıyorum söylediklerine :blush:

1 Beğeni

Hoş geldin @zeyneptelli Doktor Cesura 3 tane mama değişti bünyesine uymuyordu. 4 cü mamayla tutturduk bakalım inşallah sanki bünyesine uydu gibi ,inşallah bu son maması olur . Küçük prensim çok çekti kabızlıktan.

Bencede doktora danışmadan mama vermek iyi değil biz hep doktor tavsiyesiyle aldık.

1 Beğeni

Merhaba @zeyneptelli hoşgeldiniz :bouquet: ne güzel söylediniz :star_struck:

1 Beğeni

Merhabalar doğumdan hemen sonra sütüm olmayınca bebek sarılık olabileceğinden hastahane çantama mama da koymak istiyorum. Sizler hangi mamayı kullandınız tavsiyelerinizi alabilir miyim :blush:

2 Beğeni

Aptamil abla ben yeni doğum ettim onu kullanıyorum

1 Beğeni

Nutrilak kullanıyoruz biz

1 Beğeni

Golden Goat anne sütüne en yakın mama olarak biliniyor ve keçi sütü tozundan yapılıyor direkt. Bence Golden Goat koymalısınız

1 Beğeni

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Normal biberon kullanınca meme reddi oluyormuş bende o sebeple kaşıklı biberon aldım. Kullanan var mı acaba bu konuda yorumunuzu alabilir miyim

Bu biberon setini almıştım. Meme reddi olmasın diye kaşıklı olanı da aldım. İlk olarak hangisini kullanmalıyım

En güzel mama Holle İsviçre’de organik bir çiftlik de üretiliyor araştırdım Holle 87 yıldır var sadece Türkiye’ye yeni gelmiş dünyanın %100 organik olan tek maması tadı aynı anne sütü gibi zaten alınca anlicaksınız diğerlerinde katkı maddesi var Hipp de sadece 48 tane koruyucu katkı maddesi var diğer mamalar kimi balık gibi kokuyor kimi küflü gibi kokuyor kimi bayat kokuyor ama Holle de öyle bi koku da yok diğerlerinin tatlarıda çok iyi değil zaten Holle aynı anne sütü gibi tadı denediğim için söylüyorum

1 Beğeni

Ben bunu ilk başlarda kullandım çok memnundum ama sonra normal biberona geçtim çok şükür meme reddi olmadı.

1 Beğeni

Kaşıklı biberonda akış hızını ayarlamak biraz zor oldu. Bazen çok bazen az geldi bu durum beni korkuttu biberon kullanıyoruz şimdi. Sütüm az olduğu için yetersiz kalıyor. Ama ona rağmen emmeye devam ediyor

1 Beğeni