Merhaba anneler
Anne sütünün yetersiz olması durumunda mama takviyesi yapılabiliniyor.
Siz, mama satın almayı düşünüyor musunuz?
Hangi marka mama satın almayı düşünüyorsunuz?
Hangi mamanın daha iyi olduğunu nasıl biliriz?
Mama satın almak için bebek doğduktan sonra yenidoğan doktoruna danışıp mı alalım
Nasıl yapalım?
Merhaba , onerecegim bir mama var ama,ilk önce bebeğin doktoruna danışmak gerekiyor.
Benim ablam iki cocugunada Nutrilak maması veriyordu…
Ama sen bunun için önce doktoruna danış .Şunuda ekleyeyim ki ,Nutrilak iyi bir mama.annem kardeşimede ondan veriyordu .kucuckken.
Doktorum en doğalı olduğu için ve anne sütünün tozundan yapıldığı için anne sütüne en yakın olan mama olan Golden Goat önermişti ve iyi ki o olmuş diyorum. 4 yıl önce bulmak da çok zordu o mamayı. Eczaneden özel siparişle getirtiyorduk biz. Finlandiya’dan geliyor mama. Çok da güvenilir gerçekten. Golden Goat der geçerim
Dayananadım neye benzediğini merak ettim
Keçi sütünden yapılıyormuş. İlk defa duydum.
Sonra dayanamadım mama içerik incelemesi yapan Hanımı buldum instagram @ ayselsanslii
Anne sütüne ne kadar yakın olduğunu gördün mü ? Mamanın resmini bile görünce duygulandım, gözlerim doldu. 4 yıl öncesine gittim, ahh ahh 4 yıl önce de fiyatı 90 TL idi, hiç unutmuyorum
Doğurdu bende sen diyeni duymamistim ama bizde her bebek Nutrilak yer çoğu zaman oyle onerir.bebegim eğer zayıf kalırsa onu verirken degiştiririm doktora soyleyip.
Anneler yeni doğan bebek maması hangisi hangisi veriliyor bebeğimi sık sık emziriyorum düzenli elimle de baktım her iki gögsümden süt güzel geliyor doğru emziriyorum kahverengi kısmın tamamını alıyor her zaman 1 saat emziriyorum ona rağmen bebeğim doymuyor ağlıyor sürekli emmek istiyor bende hem emzirip hem mama vermeyi düşünüyorum yoksa hiç susmuyor sürekli ağlıyor moralim bozuldu yani altını sık sık çiş kaka yapıyor fazlasıyla sürekli bezini değiştiriyorum emerken yutkunuyor ama nedense doymuyor sürekli emmek istiyor bugün aralıksız 2 saat 2 buçuk saat emzirdim gene ağladı baya bi yine emziriyorum hala yani 2 saati geçirmemeye özen gösteriyorum bazen yarım saate bir emziriyorum ama ona rağmen yok yani yeni doğan bebekler için hangi mamayı önerirsiniz 0 yaş grubu için bilen varsa bana söylebilir mi
Çok sık emziriyorum zaten ama ona rağmen uyuması için her bıraktığımda ağlıyor ve sürekli aranıyor yani sık sık emzirip bide uzun emzirmeme rağmen uyuduğu zaman yatağına koyuyorum ağlıyor kıp kırmızı oluyor yüzü vee aranıyor yine emziriyorum tekrar sıkça sonra gene aynı yani sütümde güzel geliyor ama yetersiz mi kalıyor bilemedim
@Mutlubiranne_1 Seninle bağ kurmak için de sürekli memede olmak istiyor olabilir ama bebek 2 saat boyunca emiyorsa ve sütün de yeterince geliyorsa fazlasıyla doyuyordur bence. Doyduğundan emin olduğunda beşiğine koyduğunda yine ağlıyorsa memeni vermek yerine koynuna koy, sakinleşiyorsa acıktığı için değil, seni istediği için ağlıyordur canım. İlla mama vermek istiyorsan ek olarak da Golden Goat 1 numarayı kullanabilirsin. Anne sütünün tozundan yapıldığı için anne sütüne en yakın mama canım. Ama bence doktoruna bir götür önce, eğer kilo kaybı vs yoksa doyuyordur ve boş yere mama kullanmak zorunda da kalmamış olursun. Çünkü mama kullanırsa anne sütünü istemeyebilir ya da belki mama reddi yaşayıp sadece seni istemeye de devam edebilir. Bence öncesinde bir doktorun görmesinde fayda vardır diye düşünüyorum ben