Merhaba hanımlar bebeğinize hangi model kıyafetleri giydirmeyi seviyorsunuz? Hangilerinin giydirimi kolay?
Çıtçıtlı kıyafetler, tulumlar
en çokk tulum
Çıtçıtlı body
Ben de zıbın giydirmesini çok seviyorum ama fark ettim ki ayaksız tulumlar ve sadece ağı çıt çıtlı olan tulumların giydirilmesi çok yoruyor Bu iki modelin aynısını almışım. Çok pişmanım. Ayak bilek kısmına bir çıt çıt koymamışlar her seferinde çekiştire çekiştire tulumu çıkartıyorum. Çıt çıt koymak yerine dikmişler
Diğerininde yine aynı ek olarak sadece ağ kısmından çıt çıt yapmışlar her seferinde kafadan geçiriyorum. Çok yorucuymuş.
Bir de ek bir çorap giydirme derdi oluyor. Çorabı da bol geliyor devamlı düşüyor. Bebek uzuyor ayaksız alın yorumlarını okumuştum. Çok pişmanım. Neden aynı modelin 3 farklı takımını aldım ki? Off
Aslında ayaklı tulumları çok sevmiştim.
Ben yandım siz yanmayın dostlar
Valla ben ayaklı aldım hep ama evet çabuk büyüyorlar ve 0-3 ay aldıklarım küçük gelmeye başladı bile. 27 günlüğüz şu an. Yarın gidip 3-6 ay alacağım bolca Hemen büyüyorlar @Cansu
Ben 3-6 aydan sadece 2 zıbın almışım o da 2 hafta sonra tam gelecek gibi görününce 6-9 ayı depodan çıkardım. O da şöyle duruyor. Yukaridaki model de 6-9 ay sadece 2 santim uzun geldi sanki böyle büyümede devam ederse 1 ay sonra o tulum da tam gelecek. Nazar değmesin diye söylemek de istemiyorum. Sen söyleyince yalnız olmadığını hissettirmek istedim. @NURAN
Bebek kıyafetlerinin kalıbı mi dar acaba
Ay kızlar maşallah yavruşlarınıza gelişimleri güzel demekki sütünüz yarıyor.41 kere maşallah darısı bize inşallah Biz daha 1-3 aylıklara yeni geçtik @Cansu senin bu attığın iki modelin turuncu olanın patiklisimden iki tane almıştım çok seviyodum giydirmeyi ama diğer renkli olanı dün bi akraba vermişti öyle bi model kesinlikle hiç rahat değil. Bi daha giydirmem
Günay kadar tombik de değil benim kız Keşke tombik olsa Boy var bizimkinde, babaya çekti bu da o yönden Boydan dolayı çabuk tükeniyor kıyafetleri Kalıbı mı dar, yoksa bizim bebişlerde mi bir şey var bilmiyorum Yeni nesil herhalde @Cansu
Baakk yaaaa sen böyle atiyosun resimleri icim icime sığmıyor resmin icine girip gıdısını öpmek popişini ısırmak istiyorumm beni iyice sabirsizlandiriyorsunuz bebek gelsin istiyorum bin an önce Gunay cok yakisiikli bi delikanli olacak simdiden belli
Biz de balıklıyı sevdik ama sadece bir kere giymek kısmet oldu sen de çok güzel bakıyorsun. Boya gidiyordur. Ne güzel her kıyafetini doya doya giydi
Kalıbı dardır. Yoksa yediklerimiz mi çok hormonlu
Teşekkür ederiz ablası
@Cansu Ya da folik asiti fazla yükledik bebeklere Bence bizimkiler boylu diye öyle
Havalar soğudu, Görseldeki gibi model giydireniniz var mı? Ben bu modeli sevmedim çünkü ne kadar zıbın giydirsek de beli açılıyor ust tarafta kiyafet toplanıyor donunun icine Sıkıştırsam bu sefer de sanki rahat görünmüyor siz bu modeli kullanabiliyor musunuz?
Ben kullanıyorum, çok rahat oluyor
Beli vs açılmıyor mu her kucağıma aldığımda donundan bir yeri çıkıyor elimin altında tüm kıyafet toplanıyor
En merak ettiğim konulardan bende zıbın aldım çoraplı çorapsız karışık çorapsız zahmetliyse gönderip çoraplı alayim
Sanırım annenin tercihi oluyor. Soganlı ve soğansız menemen gibi ikiye ayrıldık. Kimileri bebek cabuk uzuyor patikli olduğu için kullanışsız oldu diyor. Ben de tam tersi çorap giydirme derdi olmadı diye çok sevdim. @tecrübeli-anneler patikli mi patiksiz mi haydi siz de görüşlerinizi bizimle paylaşın