Bebek kıyafet tecrübesi

Ben sürekli düzelttiğim için fark etmiyorum :joy:

2 Beğeni

Valla ben her ikisini de çok seviyorum tulum konusunda. Patikli de patiksiz de kullanışlı benim için

2 Beğeni

böyle ayrı olunca İlkin ayaklaryla çıkarıyor pantolonunu​:rofl::rofl: hiç sevmiyo kalın ağlaynca hemen çıkarıyorum ayaklarına hava deysin diye bi rahatlıyor ki anlatamam. annesi gibi hiçç sevmiyor sıcak​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Aa çok ilginçmiş :star_struck:

2 Beğeni

Patikli tulumlari cok seviyorum ama kızımda cok kullanamadim malum iri bi bebekti ama bu defa kullanmak istiyorum cok tatli oluyor cünku :smiling_face:

2 Beğeni

Kardesimde patikli alma boyu uzuyor çöp olur aldiklarin diyordu ben yinede 2 tane aldım :face_with_hand_over_mouth: aldıklarımi da henüz yakından görmedim yerim yurdum belli değil diye kardeşimin adresine gönderiyorum ne alsam​:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

erkek bebekler sıcak sevmiyor fazla

3 Beğeni

Evet öyle diyorlar :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kızıma kıyafetlerinin hiç biri olmuyor şu anda​:rofl::rofl::sweat_smile: benim için hepsi çok zor biraz büyürse inşallah artık.

11 Beğeni

Yaa kıyamam yerim ben bunuuu :heart_eyes: ilk doğduğuklarında öyleler de sonradan hızlı büyüyorlar :joy::joy:

4 Beğeni

O elleerr o elleeerrr :heart_eyes: kuzumm yaaa gıdısını sevdiğimm büyür annesi büyür onlarinda küçük geldigi zamanlar cabucak gelir sağlıkla büyüsün inşallahh :heart::heart:

4 Beğeni

Ay İlknur nasıl güzel :pleading_face: Allahım maşallah, nazarlardan korusun minik fıstığı:pleading_face::heart:

4 Beğeni

Ay annesi ne kadar tatlis bisey bu ya Yerim ben onu ya.

4 Beğeni

Maşallah bu ne güzellik :rose: senin için giydirmesi kolay olur. bir anda büyüyorlar keşke günay’a da öyle büyük gelse :smiley:

2 Beğeni

Aynen giydirmesi kolay sadece inşallah büyür bir an önce yenidoğan hiçbir kıyafeti olmuyor çabuk büyür diye de çoğunu 0-3 ay almıştım . Hastaneden çıkarken hemşireler güldü kızııma hastane çıkışı çokk büyük oldu cücük dediler :rofl:

4 Beğeni

Ya canim ben yokken sen doğurmuşsun​:heart_eyes:Tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun.Sağlikli,guzel ömrü olsun miniğimin​:two_hearts:🫶🏻:palms_up_together:t2:ismini ne koydunuz?:smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

İlay Pera koyduk​:smiling_face: çok teşekkür ederizz @baby_ugur 🩷

4 Beğeni

Çok guzel isimmis,Guzel ömru olsun :cherry_blossom::two_hearts::palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Doğduğundan beri tek parça kıyafetler tulumlar çıtçıtlı body pijama. yaz için bi iki tane iki parçalı kıyafet aldım sonunda :slight_smile: