Ben sürekli düzelttiğim için fark etmiyorum ![]()
Valla ben her ikisini de çok seviyorum tulum konusunda. Patikli de patiksiz de kullanışlı benim için
böyle ayrı olunca İlkin ayaklaryla çıkarıyor pantolonunu![]()
hiç sevmiyo kalın ağlaynca hemen çıkarıyorum ayaklarına hava deysin diye bi rahatlıyor ki anlatamam. annesi gibi hiçç sevmiyor sıcak![]()
![]()
Aa çok ilginçmiş ![]()
Patikli tulumlari cok seviyorum ama kızımda cok kullanamadim malum iri bi bebekti ama bu defa kullanmak istiyorum cok tatli oluyor cünku ![]()
Kardesimde patikli alma boyu uzuyor çöp olur aldiklarin diyordu ben yinede 2 tane aldım
aldıklarımi da henüz yakından görmedim yerim yurdum belli değil diye kardeşimin adresine gönderiyorum ne alsam![]()
erkek bebekler sıcak sevmiyor fazla
Evet öyle diyorlar ![]()
Kızıma kıyafetlerinin hiç biri olmuyor şu anda![]()
![]()
benim için hepsi çok zor biraz büyürse inşallah artık.
Yaa kıyamam yerim ben bunuuu
ilk doğduğuklarında öyleler de sonradan hızlı büyüyorlar ![]()
![]()
O elleerr o elleeerrr
kuzumm yaaa gıdısını sevdiğimm büyür annesi büyür onlarinda küçük geldigi zamanlar cabucak gelir sağlıkla büyüsün inşallahh ![]()
![]()
Ay İlknur nasıl güzel
Allahım maşallah, nazarlardan korusun minik fıstığı![]()
![]()
Ay annesi ne kadar tatlis bisey bu ya Yerim ben onu ya.
Maşallah bu ne güzellik
senin için giydirmesi kolay olur. bir anda büyüyorlar keşke günay’a da öyle büyük gelse ![]()
Aynen giydirmesi kolay sadece inşallah büyür bir an önce yenidoğan hiçbir kıyafeti olmuyor çabuk büyür diye de çoğunu 0-3 ay almıştım . Hastaneden çıkarken hemşireler güldü kızııma hastane çıkışı çokk büyük oldu cücük dediler ![]()
Ya canim ben yokken sen doğurmuşsun
Tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun.Sağlikli,guzel ömrü olsun miniğimin
🫶🏻
ismini ne koydunuz?![]()
İlay Pera koyduk
çok teşekkür ederizz @baby_ugur 🩷
Çok guzel isimmis,Guzel ömru olsun ![]()
![]()
![]()
Doğduğundan beri tek parça kıyafetler tulumlar çıtçıtlı body pijama. yaz için bi iki tane iki parçalı kıyafet aldım sonunda ![]()