Ben sürekli düzelttiğim için fark etmiyorum
Valla ben her ikisini de çok seviyorum tulum konusunda. Patikli de patiksiz de kullanışlı benim için
böyle ayrı olunca İlkin ayaklaryla çıkarıyor pantolonunu hiç sevmiyo kalın ağlaynca hemen çıkarıyorum ayaklarına hava deysin diye bi rahatlıyor ki anlatamam. annesi gibi hiçç sevmiyor sıcak
Aa çok ilginçmiş
Patikli tulumlari cok seviyorum ama kızımda cok kullanamadim malum iri bi bebekti ama bu defa kullanmak istiyorum cok tatli oluyor cünku
Kardesimde patikli alma boyu uzuyor çöp olur aldiklarin diyordu ben yinede 2 tane aldım aldıklarımi da henüz yakından görmedim yerim yurdum belli değil diye kardeşimin adresine gönderiyorum ne alsam
erkek bebekler sıcak sevmiyor fazla
Evet öyle diyorlar
Kızıma kıyafetlerinin hiç biri olmuyor şu anda benim için hepsi çok zor biraz büyürse inşallah artık.
Yaa kıyamam yerim ben bunuuu ilk doğduğuklarında öyleler de sonradan hızlı büyüyorlar
O elleerr o elleeerrr kuzumm yaaa gıdısını sevdiğimm büyür annesi büyür onlarinda küçük geldigi zamanlar cabucak gelir sağlıkla büyüsün inşallahh
Ay İlknur nasıl güzel Allahım maşallah, nazarlardan korusun minik fıstığı
Ay annesi ne kadar tatlis bisey bu ya Yerim ben onu ya.
Maşallah bu ne güzellik senin için giydirmesi kolay olur. bir anda büyüyorlar keşke günay’a da öyle büyük gelse
Aynen giydirmesi kolay sadece inşallah büyür bir an önce yenidoğan hiçbir kıyafeti olmuyor çabuk büyür diye de çoğunu 0-3 ay almıştım . Hastaneden çıkarken hemşireler güldü kızııma hastane çıkışı çokk büyük oldu cücük dediler
Ya canim ben yokken sen doğurmuşsunTebrik ederim,Allah anali babali buyutsun.Sağlikli,guzel ömrü olsun miniğimin
🫶🏻
ismini ne koydunuz?
İlay Pera koyduk çok teşekkür ederizz @baby_ugur 🩷
Çok guzel isimmis,Guzel ömru olsun
Doğduğundan beri tek parça kıyafetler tulumlar çıtçıtlı body pijama. yaz için bi iki tane iki parçalı kıyafet aldım sonunda