Bebek ismine yapılan yorumlar

Merhaba hanımlar
Bebeginizin ismini söylediğinizde nasıl tepkiler alıyorsunuz

2 Beğeni

Bebeğimin ismini duydukça üzüm gülüyor her kes cok seviyo bebeğimin ismini hatta bebeğimin ismini söyleyince tepki veriyor

4 Beğeni

Yorum yapan çok ama takan yok :joy:

3 Beğeni

Bebeğimin ismine gereksiz insanlar gereksiz tepkiler vermesin diye söylemedik henüz kimseye . Ama siz bilin teyzeleri karar verdik Umay Lina​:cherry_blossom:

11 Beğeni

Ben şimdiye kadar herhangi olumsuz bir şeye denk gelmedim. Gelsemde sen koymazsin çocuğuna bu ismi der geçerdim heralde. @Funda ben çok beğendim sağlıkla gelsin Umay Lina :cherry_blossom:

2 Beğeni

Kötü bir şey gelmedi. Genelde dilleri dönmüyor veya akıllarında tutamıyorlar almira mi aymina mı falan diyorlar :smile:

2 Beğeni

Güzel miş :heart_eyes::balloon:bende dedigimde annemle ablam guzel isim dedi,fakat annemle ablamdan baskası bilmiyor eşimde biliyor tabiki :joy:
Ama cinsiyetini baskasina demedik dige,isminide demiyorum.

1 Beğeni

Bence ismi çok güzel olmuş. :star_struck::sparkling_heart:
Biz de isimleri üçe indirdik. Yarın babalar gününde karar vericez. Karar verir vermez buraya yazıcam :see_no_evil::star_struck:

1 Beğeni

Ben de zor isim olmasından yanayım. Dilleri dönmesin. Herkes bebeğimin ismini doğru bilip ne yapacak :star_struck:
Eşime isim zor diye elemeyelim dedim. İsmini söyleyemeyen söylemesin dedim :see_no_evil::joy:

1 Beğeni

Genellikle Ömer’in yanına işte başka isim daha ekleseniz daha güzel olur diyorlar bende çocuğumun adı zaten ÖMER MAHMOUD SAMI ABDELBASIT MUSTAFA diyorum ağızlarını açtıklarında pişman oluyorlar :rofl::rofl::rofl::rofl:

8 Beğeni

5 tane isim mi olmuş oluyor :see_no_evil: yoksa soyad dahil mi

Bazen karşındaki o kadar laftan anlamaz bişey oluyoki hamile halimle onlara ne laf yetiştirmeye uğraşayım ne de kendimi yıpratayım dedim. İyi de oldu biz bebeği 3 ay kimseye söylemedik cinsiyeti de aynen gizledik söylemedik ismi de öyle yaptık benim eşimin ailesi biraz değişik o yüzdenn. :blush: @İlknur teşekkür ederiz tezesi inşallah​:heart_eyes::cherry_blossom::palms_up_together: hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.

3 Beğeni

Teşekkür ederiz​:cherry_blossom::heart_eyes:

2 Beğeni

Teşekkür ederiz tezesi.:pregnant_woman::heart: Hadi darısı size az isim seçeneği kalmış karar verirsiniz kolaylıkla​:heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Araplarda soy isim yok işte dedesinin ismi onun babasının ismi kocamın ismi soy adi olcak :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

İlk defa duydum :see_no_evil:
Umarım yakında soyadı kanunu gelir. Ben Müşteri temsilcisiyken bile uzun isimler zorluyordu.
Ösym sınavında ismini nasıl sığdıracak
Ömer bebek Türkiye’de isim konusunda çok zorlanacak

Değiştirme imkanımız varmış sanırım konsoloslukta olursa Ömer Mustafa olcak sadece o olsa iyi benimki de öyle bıktım herkes Suriyeli saniyo beni de aoyismimden

2 Beğeni

Dün meet toplantısında bebek isimleri hakkında da konuştuk bakalım sizler bebek isimleri hakkında ne düşünüyorsunuz :grin:

1 Beğeni