Bebek ismine yapılan yorumlar

Çok güldüm hakkinı helal et canım kız yüzünde türk güzelliği var nasıl sana suriyeli diye biliyorlar şaşırdım.:roll_eyes:

1 Beğeni

Az once anneme oglan olursa ismi aslan olacak dedim, hayvan ismi mi konulurmus baska isim kalmamis gibi dedi :smiley::smiley:

2 Beğeni

Durup bakıyorlar tuhaf tuhaf :rofl: alışırlar sorun yok :grinning:

Ben pek iyi tepkiler almıyorum eşimin babası vefat etmiş ve Esim evin en büyük oğlu herkes kayinvabamin ismini kaldırmamizi söylüyor fakat gerçekten bu yorumlardan çok sıkıldım ve üstelik ailede kayinvabamin ismi çok fazla

merhaba canım valla ben kimin ne düşündüğünü önemsemem esila koyduğum zaman kayınvalidem çok isim önerisi yapmıştı onu bunu koy diye dinlemedim aylarca iğneler riskleri atlatan benim neden ismini başkası koysun ki. oğlumun ismini de ben buldum çokta hoşuma gitti geçen kayınvalidem zafer koy dedi kızının nişanılısının adı zafer dedim gerek yok sağol ben isim işini hallettim​:smirk:

1 Beğeni

Biz metahan koymayı düsünuyoruz millet duyunca o ne öyle eski isim diyorlar​:woman_facepalming::woman_shrugging: Kimse annenin babanın kararına saygı duyup susmuyorlar ondan pek takmiyorum artik ben

2 Beğeni

Biz daha eşimle anlaşamadik isim konusunda daha kimseye söyleyemedik :joy::joy:

Bebeğimin ismini Poyraz ege koyucaz. Esimin tarafı o ne bicim isim diye tepki verdi ustune dalga gectiler yetmezmis gibi birde sunu koyun bunu koyun dediler. Anne tarafım ismiyle yasasın cok guzelmis falan dedi

1 Beğeni

Biz Göktuğ koyacağız anneannem başta olmak üzere bazılarının dili dönmüyor :joy::rofl:

Çok güzel isim niye dalga geçtilerki çok saçma

Her seyi dalgaya alıyolar kendilerinden baska kimseyi dusunmuyolar…esim kendi ailesine bu yuzden mesafe koydu

1 Beğeni

Bizde koyacaktik eşimin arkadaşı koymuş diye koyamiyoz :joy:ben Yiğit Talha diyorum eşim yiğit efe İkiside çok güzel bir karar veremedik

1 Beğeni

Çoğu insan guzel bir isim dedi bir kac kisi isim onerdi bu isimler daha guzel vs iki isim koy diyen oldu tek isim kötü degil mi falan sanki onlar koyacak gibi soyluyolqr sabrediyorum :grin::grin:

İyi yapmış bence mesafe koyarak

Yiğit Efe güzelmiş

1 Beğeni

Eşim Meva koymaya karar verdi kızımızın adını. İlk baş annem ve tayfası teyzemler "ayy o neymiş Meva diye isimmi olurmuş ne saçma’’ dediler Bir arkadaşım o ne kız deva gibi, veba gibi dedi. Dedim hepinizin ebenizin gözü, benim kocam istemiş size ne, ben size sormadım ki ne olsun diye siz bana sordunuz ben cevap verdim :grinning:

İsmi kararlaştırana kadar kaynanam tarafına haber etmeyecem bebeği şuan 16 haftalık. Görümcem sağolsun Türkiyelerden yetiyo buralara. :woozy_face::woozy_face::woozy_face:

1 Beğeni

Bizde Göktürk Timur düşünüyoruz. Annem ’ ben bu ismi nasıl söyliyecem ’ diyor. Çevremdekiler ismi beğeniyor ama biraz zor geliyormuş.

1 Beğeni

Görümcem yok. Ama sizin benzetme güzelmiş:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Herkesin her şeye bir yorumu var zaten. Bırakın onlar konuşsunlar ama siz bildiğinizi okuyun :wink: