Bebek için biberon emzık tırnak makası kişisel bakım ne alınır tavsiye

Kızlar biberon emzık tırnak makası vs ne alınır bıberon kac cc olmalı marka vs ne önerirsiniz ben Philips avent düşünüyorum ama bilemedim

Biberon lansinoh aldım meme reddi yapmıyor emzik mamajo ve Philips aldım benim oğlan ikisini de tutmadı ama Philips damaksiz olanı biraz gene tuttu hiç tutmazken tinak makasini da set olarak almıştım bu yuvarlagimsi bir kutuda olandan

1 Beğeni

Biberon Philips Avent antikolik olanından aldım, emziği de yine Philips Avent 0-6 ay aldım. Tırnak makası tarak vs. set olarak Babyjem 9 parça bakım setini aldım. Bakım setinden oldukça memnunum çantası olması içinde her şeyin olması çok iyi bence

Biberon olarak ve emzikte philips avent aldım . Hoşgeldin bebek paketi vardı tercihim o oldu. Chiccodan tırnak makası seti aldım törpü makina almayı düşünmüyorum. Tarak da bir bebek mağazasındam aldım Bakım ürünlerini de mustela tercih ettim

Bende Philips düşünüyorum ama bıberonda cc önemli mı büyük boy veya küçük boy var trendyolda

Philips avent biberon aldım meme reddi yapmadı ama arada veriyorum sık değil aynı şekilde emziklerini de aldım ultra air olan bebeğim hemen tuttu

Bide ben o dönen törpüden almadım kedim var benim ondan alışkınım küçük tırnak kesmeye o yüzden tırnak makası almıştım hallediyorum onunla

Yani benim önem verdiğim şey çocuk damak yapısını bozmaması ve meme yapısını andıran özellikte bir biberon başlığı yapısına sahip olmasıydı. Lansinohta da bu şekilde özellikler var . Diğer markalar normal geldi bu antikolik özellikliydi ona dikkat ettim başta cam tercih etmedim ilerleyen dönemlerde cam alacağım . Hoşgeldin bebek paketi almıştım orda hem bir kaç numarası var içinde hemde büyük küçük olarak biberonlar var o da 1 yaşına kadar götürür masipse

Tırnak makasını normal bebek makası aldım büyüklerin kullandığı çeşitten. Etini gerdirip kesiyorum. Biberonn 150 ml yeterli ilk başlarda.

Benim biberonum bu.emzik damaklı aldım.

Hiç anlamıyorum bu işlerden nasıl yapıcam bilmiyorum :smiling_face:

Damaklı emzık daha mı ıyı oluyo

Bende Philips düşünüyorum lansinoh da güzel diyolar ama Philips daha çok yatıyo kafama marka olarak ama işte hiç bilmiyorum bu işleri umarım becerebılırım tırnak makası da çekindiğim diğer konu

Bende Philips düşünüyorum canım daha ıyı gibi küçük biberon mu aldın sen

Evet damaklı daha iyiymiş damak yapısını bozmuyormul

Ben 260 mllik aldım canım su içirmeyi düşünüyorum sütten ziyade yani ilerisi için aldım biraz aslında ama ne olur ne olmaz diye antikolik aldım

Ya aslında anlamasanız bile araştırabilirsiniz. Yani youtube de bunların kıyaslarını yapan videolar var emzikler için farklarını açıklandığı yazılar var internette bende onlardan faydalanıyorum yoksa benim branşım değil yani ama bir çok bilgi öğreniyorum bu süreçte

1 Beğeni

Merhaba acaba emzikte damaklı mi damatsiz olan mi tercih edilmeli ben aslında hiç emzige alıştırmak istemiyorum ama lazım olur mu diye de düşünüyorum ilk gebeliğim olduğu için çok kararsız kalıyorum

görümcem bundan almış kendisi de kullanıyor çok memnunmus bu arada bebeğimin cinsiyeti net değil ama halası bu rengi tercih etmiş :grin:

1 Beğeni

Iyı günler de kullansın bebişin canım rengi de güzel olmuş :blush:

1 Beğeni