Bebek için biberon emzık tırnak makası kişisel bakım ne alınır tavsiye

Teşekkür ederiz teyzemiz :smiling_face_with_three_hearts:

Benim de İlk gebelik keşke oğlum emzik tutsa büyük bir nimet tok olduğunda uykusunu uzatır uyanıkken ağlamasını azaltır bebekten bebeğe değişir ancak damaksiz tercih ediliyor çoğu zaman ki daha küçükken damaklı sevmiyorlar damaklı daha çok büyüdüğünde tercih ediliyor

Ben bunları tercih ettim yorumları falan güzeldi

Biberon phillips avent cam ve antikolik olanı aldım emzik kullanmak istemiyorum almadim ama alirsam phillips alicam tırnak makasini düz ufacık bi tırnak makası tercih ettim
Haricinde bebek yaği nemlendirici pişik kremi alicam eczane ve doktor tavsiyesiyle
Kantoran yağıda var aklımda Yenidogan konak icin zeytinyagi tavsiye ediyorlar banyo oncesi icin hepsini birebir köylerden temin ettim doğal Bebek temizlik pamuklari
Yenifogan agız temizligi icin mendiller göz temizligi icin falan pamuklar Gibi gibi ihtiyaca gore bakım uygulamayi düsünuyorum bakım konusu cogaltilabilir

Philips avent biberon, tommie tippe anti kolik biberon, 0-6 ay philips avent emzik aldim.

Ben philips aldım emzik ve biberonu ama bebeğim 15 günlük oldu memeyi bırakmasın diye hiç birine başlamadım daha memeye zorluyorum. Eğer baktım az emdi veya çabuk yoruldu memeyi bıraktı kaşık biberonla damla damla besliyorum. Şiddetli süt gelmesine alışıp memeyi bırakmasın diye

Ben tırnak makası ile kesmeye korktuğum için tırnak törpüsü aldım elimi çok alıyor iyiki almışım biberon olarakta Chicco Bebek biberonu aldım antikolik olanından onu gayet güzel emiyor yavaş akışlı genzine de kaçmıyor eşim bile çok rahat mama yediriyor

Philip biberon cam mı silikon mu plastik mi bende almak istiyorum ama üzerinde bununla ilgili bir bilgi yazmıyor

Cam olanlar da var plastik de, benim aldığım plastikti

Kaşık biberonda mı almak lâzım bunuda ılk defa duydum hergün yeni bişey öğreniyorum

Chıcco mu Philips mi kararsız kaldım bende ıkısıde cok alınıyor sanirim