Bebek hareketi

33 haftalık hamileyim bugün saat 15.00 civarında uyudum 17 de kalktım yemek falan derken saat 8 oldu bebegin bu saate kadar hareket etmemesi normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi çikolata da yedim pek tepki vermedi

3 Beğeni

@Leyla1991 güzel tavsiye verir şimdi bebeğin hareketlenmesi için

2 Beğeni

Brn kahve içip yanında tatlı yiyorum soluma yatıyorum bakıyorum hareket ediyor csnim deneyebilirsiniz ama sizde sürekli hareketli isen hareket etsede hissetmezsin

2 Beğeni

16 haftalik hamileyim hareketlerini hala hissedemiyorum normal mi​:pleading_face:

1 Beğeni

Çok normal, hiç merak etme :kissing_heart:

1 Beğeni

Yeri daraldığı için çok hareket etmezler son haftalarda :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim​:face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Çok normal canım bazılari 18,20 haftalarinda hissedenler var merak etme

1 Beğeni

Teşekkür ederim kizlar dün yatisimi yaptılar devlette ama koltukta uyuyacaksin yer yok dediler bende doktorumu aradım özelde yattım ama devlette acilin abarttigi bir şey yokmuş

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için :cherry_blossom: Peki enfeksiyon var dediler ilac kullaniyorum kullanan var mi bebege zarari olur mu ?

1 Beğeni

Doktorun verdiyse kullan hiç problem olmaz sana uygun olanı vermiştir mutlaka

Benim doktora güvenmiyorum ya 16 haftalik daha kalp atisini dinlettirmedi anlam veremiyorum doktora zararli oldugunu soyluyor ama herkes dinliyo​:pleading_face:

Neden yatış yapıldı hastaneye ??? Aa şaşırdım

1 Beğeni

Benimki aşırı hareketli hiç durmuyor 28+1

2 Beğeni

Aynı bazen bi tuaf oluyorum :sweat_smile:

Aynen hemen babayı çağırıyorum ama o ellini bırakınca duruyor

1 Beğeni

Hareketleri kıpırtı gibi az hissediyordum o yüzden ama nst bağlandım özelde sabaha kadar 3 defa sonra sıkıntı yok dedi eve gönderdi

1 Beğeni

Doktor kontrolün ne zaman, bence kendi doktorunada görün canım

1 Beğeni

Sağlık ocağında takip yapılıyor sizi hiç aramadılarsa bir sorun derim oradki hemşire ben 17. Haftadayken kalp atışını dinlemişti.

Benimki de öyle bu aralar kaburgalarimda hissediyorum yaramazi :smiling_face_with_three_hearts: