33 haftalık hamileyim bugün saat 15.00 civarında uyudum 17 de kalktım yemek falan derken saat 8 oldu bebegin bu saate kadar hareket etmemesi normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi çikolata da yedim pek tepki vermedi
@Leyla1991 güzel tavsiye verir şimdi bebeğin hareketlenmesi için
Brn kahve içip yanında tatlı yiyorum soluma yatıyorum bakıyorum hareket ediyor csnim deneyebilirsiniz ama sizde sürekli hareketli isen hareket etsede hissetmezsin
16 haftalik hamileyim hareketlerini hala hissedemiyorum normal mi
Çok normal, hiç merak etme
Yeri daraldığı için çok hareket etmezler son haftalarda
Teşekkür ederim
Çok normal canım bazılari 18,20 haftalarinda hissedenler var merak etme
Teşekkür ederim kizlar dün yatisimi yaptılar devlette ama koltukta uyuyacaksin yer yok dediler bende doktorumu aradım özelde yattım ama devlette acilin abarttigi bir şey yokmuş
Teşekkür ederim bilgi için Peki enfeksiyon var dediler ilac kullaniyorum kullanan var mi bebege zarari olur mu ?
Doktorun verdiyse kullan hiç problem olmaz sana uygun olanı vermiştir mutlaka
Benim doktora güvenmiyorum ya 16 haftalik daha kalp atisini dinlettirmedi anlam veremiyorum doktora zararli oldugunu soyluyor ama herkes dinliyo
Neden yatış yapıldı hastaneye ??? Aa şaşırdım
Benimki aşırı hareketli hiç durmuyor 28+1
Aynı bazen bi tuaf oluyorum
Aynen hemen babayı çağırıyorum ama o ellini bırakınca duruyor
Hareketleri kıpırtı gibi az hissediyordum o yüzden ama nst bağlandım özelde sabaha kadar 3 defa sonra sıkıntı yok dedi eve gönderdi
Doktor kontrolün ne zaman, bence kendi doktorunada görün canım
Sağlık ocağında takip yapılıyor sizi hiç aramadılarsa bir sorun derim oradki hemşire ben 17. Haftadayken kalp atışını dinlemişti.
Benimki de öyle bu aralar kaburgalarimda hissediyorum yaramazi