Bebek hareketi

Yok aramadılar henüz bekliyorum daha bir sonraki randevuda inşallah dinlerim

Kendi doktoruma göründüm canım sağol zaten o şekilde eve geldim bakalım hayırlısıyla kolaylıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz :heart:

Maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben 7.5 oldum 7 kilo aldım yani sadece göbek var başka hiç bir yerden almadım

1 Beğeni

Ahhhhh benim afedersiniz kalça basen göbek normal bebek var ama diğerlerini aynadan görünce miydem kalkıyor resmen :woozy_face::woozy_face::woozy_face:

Canım her zman bebeğin hareket etmesi gerekmiyor bu konuda endişelenme çikolata ve kahve yiyip soluna yatabilirsin artık karında büyüdükçe bebek oynanamamaya başlıyor yeri daraldığı için bende bazen çok korkuyordum hatta bu yüzden hastaneye bile gittim :joy::joy:

1 Beğeni

İlk gebeligim olduğu için korkuyorum biraz ama haklısın canım zaten hastaneye de gittim gece boyunca 3 defa nst bağlandım çok şükür sıkıntı yoktu minnoşum bizi korkuttu birde sanırım annesi gibi uykucu :joy::joy:

1 Beğeni

İnş geçici olur

1 Beğeni

Hamile bir kadını öyle koltukta yatiramazlar o zaman hiç yatirmayacak evde yatın diyecek acil biseyde gelin diyecek koltukta yatacaksin demek kadar saçma bişey olamaz

1 Beğeni

Devlet hastanesi canım o yüzden normal 3 tane hamile kadın koltukta yatıyordu eşim kabul etmedi zaten özele gittik biz hemen

1 Beğeni

Dikişler iyileştiği an spor diyet ile gider inşallah artik