Bebek gelişimi

17 haftalık hamileyim ama ultrasonda bebeğim 16 haftalık olduğu gözüktü gelişimde haftasına göre problem yok dendi ancak 1 hafta geriden geliyor. Cinsiyetini öğreniriz sanmıştım ancak ondada net bi şey söyleyemem ama kız gibi duruyor dedi ister istemez insanda heyecan oluyor bir an önce öğrenmek istiyor cinsiyetini. Hayal kırıklığı yaşadım … :slightly_frowning_face:

Bu durum için bana yorum yapar mısınız? :blush:

3 Beğeni

Benimde bir hafta onden gidiyor dedi doktor 12 haftalik susnda ultrasona gore bir problem olacaginj sanmiyorum ama

1 Beğeni

Korkma canım ilerleyen zamanlarda haftasını yakalıyor cinsiyet konusunda da sana sürpriz yapacak desene annesi :heartbeat::two_hearts::hugs:

1 Beğeni

İstersen cinsiyet tahmini yaptığımız başlık var ya oraya at da ultrasonu bakalım biz de

2 Beğeni

Canım merhaba, bir haftalık fark önemli değil ama aranın açılmaması adına beslenmene dikkat et. Ceviz,Muz, Badem, Kefir, süt , et, balık bol bol tüketmeye bak. Takviye vitaminlerini de almayı ihmal etme.

2 Beğeni

Ultrasonda 1-2 hafta gerilik ya da ilerilik durumları seni korkutmasın. Son haftalarda yakalıyorlar ki yakalamasa bile bu çok da önemli bir durum değil. Sağlığı yerindeyse çok dert etme

2 Beğeni

Ultrason makinelerine göre de değişiklik gösterebiliyor sonuçlar benimde 1 hafta önden gidiyor şuanda sorun olmaz dedi doktorum

2 Beğeni

Genelde hafiften 16-19 arası başlar 23-28 de artar demişti benim doktorum gelişim geriliği için. Haftasını bence yakalar doktorlar 3 hafta ve sonrası için endişeleniyor.

Ultrason cihazından ultrason cihazına göre bazen değişiyor. Başka bir ultrason cihazına girsen belki bebek haftasında çıkar.

1 Beğeni

Bana da 11-12 li haftalarda bi hafta ileriden gittiğini söyledi şimdi ise geride olması üzdü açıkçası :slightly_frowning_face:

Senin şu pozitiven inanki bana çok iyi hissettiriyor @Leyla1991 :heart:

1 Beğeni

Sorun şu ki @Müzeyyen42 cim en son ki elimde olan ulrason 11 hafta ikene ait :smirk: daha sonra vermediler

1 Beğeni

Çok unutkanım vitaminlerimi hiç düzenli kullanamadım :smirk: bunun için ne yapabilirim ki hatırlamam için

İçime su serptin @NURAN ’ ım sağol teşekkür ederim :heart::innocent:

1 Beğeni

Bana da öyle dedi @Fadik ’ cim de işte ana yüreği bu olsa gerek eve gelip hüngür hüngür ağladım valla :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Bu durumu bende düşünüyorum belki özeldeki cihazlar daha yenidir bi de özele görünmek istiyorum :blush:

1 Beğeni

Alarm kur canım telefona faydası oluyor yoksa unutuluyor gerçekten.1 hafta gerilik cok sorun değil olcumden bile kaynaklanabilir içini ferah tut her sey güzel olacak öyle düşün ona odaklan

2 Beğeni

Öğün saatlerim yok hiç ama evet bu çok mantıklı denicem :blush: teşekkür ederim :innocent:

Merhaba yeniyim folik asiti kacinci aya kadar kullandiniz

2 Beğeni

Aramıza hoş geldin canım :innocent::innocent:

Gebeliğin hayırlı olsun inşallah :heart::pregnant_woman:

Ben hamileliğimi 5. Haftada öğrendim o vakit başladım 3 ay dolduğunda doktorum bırak dedi :blush:

Ay öyle deme kuzum üzülürüm ağlama bi hafta ilerde bi hafta geride olur bebek bu birden çok hızlı da büyüyebilir :kissing_heart::kissing_heart:

2 Beğeni