17 haftalık hamileyim ama ultrasonda bebeğim 16 haftalık olduğu gözüktü gelişimde haftasına göre problem yok dendi ancak 1 hafta geriden geliyor. Cinsiyetini öğreniriz sanmıştım ancak ondada net bi şey söyleyemem ama kız gibi duruyor dedi ister istemez insanda heyecan oluyor bir an önce öğrenmek istiyor cinsiyetini. Hayal kırıklığı yaşadım …
Canım merhaba, bir haftalık fark önemli değil ama aranın açılmaması adına beslenmene dikkat et.
Ceviz,Muz, Badem, Kefir, süt , et, balık bol bol tüketmeye bak. Takviye vitaminlerini de almayı ihmal etme.
Ultrasonda 1-2 hafta gerilik ya da ilerilik durumları seni korkutmasın. Son haftalarda yakalıyorlar ki yakalamasa bile bu çok da önemli bir durum değil. Sağlığı yerindeyse çok dert etme
Genelde hafiften 16-19 arası başlar 23-28 de artar demişti benim doktorum gelişim geriliği için. Haftasını bence yakalar doktorlar 3 hafta ve sonrası için endişeleniyor.
Ultrason cihazından ultrason cihazına göre bazen değişiyor. Başka bir ultrason cihazına girsen belki bebek haftasında çıkar.
Alarm kur canım telefona faydası oluyor yoksa unutuluyor gerçekten.1 hafta gerilik cok sorun değil olcumden bile kaynaklanabilir içini ferah tut her sey güzel olacak öyle düşün ona odaklan