Bebek gelişimi

Yani ileride cok olmasi iyi degil yani cocuk kilolu oluyor benim ilk dogumda oyleydi aritmide oldum osmangazide ayse bukez dogum sezeryan oldu cocuk cok uzundu yani uc asagi bes yukari bisey olmaz yine geriden gelirse bukez doktorla konus neyapilmasi gerekiyor diye ama bir haftadan bisey olmaz yukardada arkadas demis uc hafta sonrasi iyi degil diye

2 Beğeni

Ben osmangazi aritmiye gidiyorum halit bey cokta memnunum ilk cocugumuda orada oldu muaene falan ucretide cogu hastaneden uygun ilgide iyi 800 liraya gidiyorum ongun muayene ucretsiz

2 Beğeni

Bendede basladi buara unutkanlik oda normal heralde yururkende nefes nefese kaliyorum biraz,:roll_eyes::grin:

1 Beğeni

Benim hakkımda böyle düşünmen çok hoş seni iyi hissettirdiysem ne mutlu bana :heart::two_hearts:

1 Beğeni

Aa neden son gittiğinde almadın

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

İlk 3 ay kullandım, 4. ayda bıraktırdı doktorum

1 Beğeni

Teşekkür ederim bebekte bir sorun olusturmuyor değilmi folik asit ben vifolic kullaniyorum

1 Beğeni

@Fadik amin inşallah canım ya :innocent:

1 Beğeni

Öyle yapmayı düşünüyorum belki işe yarar :innocent: @Dnz_123

1 Beğeni

Bebeğin kilolu doğması doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. Zayıf bebeğin kemikleri batıyor muş bu doğru mu peki

1 Beğeni

Aaaa özel hastaneler 10 güne mi indirdi? 15 değil miydi? :thinking:

1 Beğeni

Sorma arkadaşım bende çok yorulmaya başladığımı fark ettim :blush:

@Leyla1991 sağol var ol Leylacım :cherry_blossom::innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim isteğim dışı ki :smirk: vermiyorlar :woman_shrugging:

Benimki kilolu oldugundab hic donmedi dim dik durdu karnimda​:grin: ondan aynen 10 gune dusmus 15 di eskiden

1 Beğeni

Ne demek tatlım :kissing_heart:

1 Beğeni

Aaa çok kötü ya :face_holding_back_tears: Bursa’nın neresinde oturuyorsun?

1 Beğeni

Bir de kafana takma bana hastanede nst odasındaki hemşirenin bir hafta ilerden veya bir hafta geriden gitmesinin hiçbir sorun yaratmayacağını söyledi. Hiç takıp kendini strese sokma. Hem hamilelere eğitim veriyor bu dediğim kadın hem de hemşire ebe.

1 Beğeni

@Müzeyyen42 bursa ili osmangazi ilçesi yenibağlar mahallesi canım yolun düşerse beklerim :innocent::cherry_blossom:

Evet o eğitime yazıldım bende ancak 1 ay sonra başlayacağım :smiling_face::cherry_blossom: