Merhaba
Bebeğinizi beslemek için gece kendiniz mi uyanıyorsunuz yoksa onun acıkınca uyanmasını mı bekliyorsunuz ?
Bebeğiniz kaç saatte bir uyanıyor ?
Merhaba
Bebeğinizi beslemek için gece kendiniz mi uyanıyorsunuz yoksa onun acıkınca uyanmasını mı bekliyorsunuz ?
Bebeğiniz kaç saatte bir uyanıyor ?
Ben bebeğin uyanmasını bekliyorum. Hala bir düzenimiz yok ama gece 02’de uyudu 05’de uyandı. Tam uyanmayıp gözleri kapalı mıyk mıyk yapıyorsa pıs pış yapıyorum uykuya geri daliyor yarım saat bir saat kadar uyumaya devam ediyor.
Bir uzman bebeğiniz uyurken kaka yapmadığı sürece uyandırıp altını açmayın dedi. Gece uyanırsa altına bakıyorum yoksa hiç dokunmuyorum. Uyurken zaten altını da kirletmiyor uyanır uyanmaz yapıyor
Sen nasıl yapıyorsun arkadaşım
Bizde gündüz - gece uykusu düzene girdi gibi. Gece uykumuz çok şükür 3 haftadır düzenli, gündüz uykusu da 3 gündür düzene girdi. 2 gece Eylül’ün kendisinin uyanmasını bekledim ama 5 saat hiç uyanmadı o 2 günde. Aç kalmasından dolayı bir şey olur diye korkumdan sonra kendim 3 saatte bir uyandırmaya başladım. Ama sorun şu ki uyandırdığımda karnını doyurmuyor. Yemek istemiyor yani, öğürüyor ve tekrar uykuya dalıyor. Eşim de 'Zorlama, aç olsa uyanıyor zaten, çisini kakasını da iyi yapıyor ’ diyor. Kafam karışıyor benim de. Yoksa bıraksam sabaha kadar uyur nerdeyse
Akşam uyku saatimiz 10-11 arası bizim. 9 da beslenmiş oluyor genelde. Ben kendim uyandırmasam gece 2 ye kadar yani 5 saat uyuyor. Kilo kaybı olmadığını da fark ediyorum aslında çünkü günden güne tombullaşıyor. Gelişim geriliği olur diye korkuyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Kimi bebekler böyleymiş. Bez sayısı kilo alımı da güzel doyorsun. Bence bırak uyusun. Ne guzel uyuyan bir bebeğin var allah nazarlardan kötülüklerden korusun bu sefer de 3 saatte bir uyanmaya alışırsa bebek buyüdüğünde zorlanırsın
Çok sağol arkadaşım, valla içim rahatladı İnternetten de araştırdım, normal deniliyor evet. Uyandırmayım bakalım bundan sonra. Gelişiminde problem olursa buraya tekrar yazarım zaten sorun oluşturup oluşturmadığını
Ben bir tek gece kaç saat uyuduğuna bakıyorum. 3 gundür gündüzleri òğlene kadar uyuyor oh canima minnet diyorum ya bende uyuyorum ya da yemek pişiriyorum. Bizim eski doktor akşam 10’da yatsa sabah 10’da kalksa bile uyandırma demiş
Çok sevindim senin için biliyor musun, çok uykusuzluk çektin sen çünkü İnşallah hep düzenli olur bundan sonra uykusu
Amin arkadaşım teşekkür ederim gerçekten inat ettim mahvoldum
Olsun, sonu güzel oldu
Benim uykum çok ağır acaba bebeğim olunca onun ağlamasını duyarmıyım alarmı bile duymuyorum nasıl yaparım en çok ondan korkuyorum
Benim de ağırdı. Anne olunca hissederek bebeğinden önce uyanıyorsun, merak etme
İnşallah
geceler uyumuyor çok fazla gündüzleri uyur 2 3 saat geceleri 1 saat fln bazen de uyur ama 2 3 saate kadar,kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum.Uykudayken uyutmak bebeğin psikolojisini bozar kendim bile nefret ederim uykudayken beni rahatsz etseler bebeği de kendime benzettim
İlkin de düzenli olarak emiyor ek olarak bazen mama da veriyorum , ama hiç tombullaşmlyor , uzanıyor ama boyu. Kendisi kuş gibi
Bizimki de çok tombik değil, boya veriyor
babalarına çekmişler
Aynen öyle. Bunlar genç kız olduğunda ben kısa kalacağım yanlarında
benim de boyum küçük eşim uzun oğlu da onun synısı boy kaş dudak burun gözler ama annesi
Yenidoğan da yani ilk 1 ayda uyandırın demişti doktor beslemek için çünkü acıktığını anlamıyormuş o zamanlarda. Daha sonra geliştikçe acıktığını anlıyor kendisi uyanıyormuş açıkcası ben 1.5 aylık olana kadar gece beslenmesi yaptım uykusunda emzirdim uyandırmadan. Şimdi de çoğu zaman 11 de yatıp 11 de kalkıyosa sabah saat 6-7 ye kadar uyanmıyor babası işe gidince başlıyor huysuzlanmaya o zaman da yatağından yanıma alıp emziriyorum sarılıp uyuyoruz birlikte huysuzlanınca meme veriyorum kendi uyanana kadar böyle devam ediyor gözlerini açarsa uyandı demek bu günaydın şarkılarıyla odamızın siyah perdesini açıp güneşi de içeri alıyoruz neşeleniyoruz teyzeleri.bizdeki problem de kaka yapması yapamıyor zor yapıyor. Bide 12.hafta atağındayız kafayı yemek üzereyim uyku düzeni de bozuk huysuz değişik hallerdeyiz. Gece o kadar direniyorki uykuya akşam birlikte ağladık
üzüm tüket kaka yapar , şeftali,lahana da iyi yardmcı olur .