Bebek Gece Beslenmesi

Bilmiyodum deniycem teşekkür ederim yazarım buraya etki ederse :heart:

2 Beğeni

Güzel bir düzen kurmuşsunuz ne güzel :blush: uykusu da düzene girer yakın zamanda annesi :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

inşaAllah etkili olur​:smiling_face_with_three_hearts: rica ederim

2 Beğeni

Uykusuz geceler 2 ay sürdü ama daha hala net geçmiş değil :face_exhaling: yorgunluktan insan yığılır kalır değil mi :innocent: yok arkadaşım. Dün bebek salonda kaldı ben yatak odasına gittim bebeğimi duyamazsam naparım diye uyumuşum. Yanımdan kedinin kalkışını duydum bi fırlayısım var sorma. :sweat_smile:

Bugün bi baktım acaba eşim mi daha hızlı duyacak ben mi? Ben bebeğin ilk mızıklamasında uyandım :smiling_face_with_tear:

Bilinç altına işleniyor. Meme reddi olursa diye mecbur hep ben emzirneye kalktım yıkılmadım ayaktayım :muscle:t2:

3 Beğeni

Bizim sarılık riski bile yoktu. Sadece 1 hafta ben uyandırdım. Sonra hep kendi istediği saatte uyandı.

Yazdıklarınin devamini okuyunca seni çok iyi anladım. Atak haftaları berbat.

3 Beğeni

Bi güç geliyo Allah tarafından demekki ben acaba duymazsa diye korkuyorum

3 Beğeni

Ben de korkuyorum ama beynimiz şartlanacak buna alışacağız ne uykucu insanlar anne oluyor yani :grinning:

4 Beğeni

Başka odada bile olsan ana yüreği denen şey var ve bu gerçek :joy::joy: Çok şükür uykusuz geceler bizde de kalmadı gibi bir şey. Gündüzler de düzene girse iş tamamdır :+1::joy:

2 Beğeni

Bizde de sarılık riski yoktu çok şükür. Çok emzirmiştim ama yaa. Ih dese ağzına tıkıyordum :joy: Rüya’da yaşadıklarımın tam tersini bunda yaşıyorum :joy:

2 Beğeni

aynen ben de ıh dese ağzına tıkıyorum memeyi​:rofl::rofl: eşim hep derdi iyi yöntem bulmuşsun bebek ağlaynca susturuyon​:rofl::rofl:

3 Beğeni

Çok rahattı yaa :joy:

2 Beğeni

@Nergiz13 @NURAN şimdi neye ağladığını anlamıyoruz onu mu diyorsunuz

1 Beğeni

Evet yaa, anlamıyorum. Dün ve bugün çıldırma noktasına geldim. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ama uyumuyor. Ağlamıyor da çok. Sadece kucakta etrafı izlemek istiyor. Nereye kadar taşıyayım kucağımda evladım ? Kolum koptu. Şimdi pusette sallıyorum da öyle uyudu. Günü gününü tutmuyor :person_facepalming:

3 Beğeni

Şuan anlattığın gibiyiz belki bugün aşıdan dolayı 3 saattir huysuz olabiliriz. Neden huysuz olduğunu bilince ben bunalmıyorum. Tam tersine daha çok sabırlı oluyorum kucakta durmak istiyorsa izin veriyorum kolum kopacak gibi olsa da geçicek annem ben senin yanındayım diye diye sarılıyorum ama senin başın daha çok dolu. Kime neye yeteceksin sen de insansın

2 Beğeni

aynen altı temiz karnı tok ama uzatınca ağlamağa başlıyor kucağıma alıyorum evi geziyoruz sohbet ediyoruz ancak beni konuştur bana konuşun diyor​:rofl::rofl: kucağmda sessiz tutunca ağlıyor bazen.Göğsüme dik tutarak sırtını sıvazlıyorum başını boğazıma dayayıp öyle duruyor sakin rahat ediyor karnımdakı gibi poposu yukarı kalkıyor​:rofl::rofl: karnımdayken hep karnımın bi tarafı şiıerdi diyorum oğlum karnmdakı gibi mi durmak istemiştin sen herşeyden konuşuyoruz yoruluyorum kucağıma da alıştı artk kucağma alnca susuyor kokumu tenimi duyup hiss edince sakinliyor

2 Beğeni

Ne güzel anne olmuşsun maşallah sana :star_struck:

2 Beğeni

senin de benden geri kalır yanın yok​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 Beğeni

Hem de nasıl dolu kafam anlatamam :roll_eyes:

2 Beğeni