Bebek cinsiyetinini rüyada görülmesi

Arkadaşlar selamlar, genelde hep insanın çocuğu annenin rüyasına gelir derler. Bu durumu yaşayıp rüyasında bebeğin cinsiyetini görüp aynı çıkanlar oldu mu ? Benim yengelerim, kayınvalidem, annem hep aynı şeyi söylerler benim rüyama geldi ben gördüm diye. Bende istediğimden mi bilmiyorum ama 4-5 defa rüyamda cinsiyetini gördüm bebikimin. Aynı durumu yaşayıp aynı çıkan varsa yorumlarınızı bekliyorum… bu arada cinsiyeti beklemek çok heyecanlııı :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Merhaba, bende rüyamda görmüştüm. Ama ben ilginç bir şekilde hamile kalmadan 1 ay önce görmüştüm. Eşime uyanınca “yaa rüyamda hamileydim, kızımız oluyordu ama çok güzel bir kız çocuğuydu” dedim. 1 ay sonra hamile olduğumu daha sonra kızım olacağını öğrendim :see_no_evil::purple_heart:

1 Beğeni

Yaaa çok güzel, bende defalarca kız gördüm. Hatta son gördüğüm rüya beni çok etkilemişti. Bakalım nasıl olacak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah gönlünüze göre versin inşallah. :purple_heart::see_no_evil:

1 Beğeni

Amin inşallah, önce sağlığıyla gelsin tabi​:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende gördüm erkek çocuk gördüm ssrışın mavi gözlü cinsiyeti yanlış gördüm kendisini doğru gördümmü doğunca bakıcaz

Rüyamda 2 defa bebeğimi görmüştüm sarışın erkekti. Cinsiyeti de erkek :see_no_evil::blue_heart:

Ben görmüştüm 2 kere erkek bebek emziriyordum​:joy::blue_heart:

Bende aynı şekilde görmüştüm rüyamda birisi elime erkek bebek veriyodu bu senin oğlun diye adıda muhammed dedi nasip işte

1 Beğeni

Ben hamile oöduğumu öğrenmeden bir hafta öncesinde bir hafta boyunca sürekli bir bebeğin ihalesinin benim üstüme kaldığını birilerinin sürekli kıcağıma bir bebek verdiğini görüyordum verilen bebeğin giyimine bakılırsa erkek gibiydi ve bebeğim erkek oldu. Onun dışında yine ben daha hamileliğimi bilmiyorken babam rüyasında görmüş beni anneme demiş Gülşahın yanına git rüyamda gördüm hamileydi erkek bebeği olıyordu demiş. Annemle ablam istanbuldan kalkıp yanıma gelip test yap diye zorladılar ama benim kendiliğinden olması imkansız diye test yapmıyordum ramazan bayramının birinci günü dayanamayıp test yaptım gerçekten de hamileymişim.

1 Beğeni

Eşim görmüş ama söylemiyor :sweat_smile: cinsiyeti öğrenince söyleyecekmiş

1 Beğeni

Ben de hamile kalmadan önce böyle bir rüya görmüştüm ama bebek olduğu için erkek mi kız mı pek belli değildi hatırlamıyorum o yüzden :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Görümcem beni hamile kalmadan bi ay önce rüyasında kız bebek doğum yaptığımı görmüş. Hayr olsun dedik ama hala cinsiyeti bilmiyoruz. 18. Haftaya kadar beklemem gerekecek.

1 Beğeni

Evet cok heyecanlı 2ci bebeyimde heycanlı oldugum kadar ilkimde olmadım hatda oyrenmek istemiyordum bile Ama ben kız his edip kız istyordum ikincimi eşim akrabalar hatda kendim ruyamda erkek gormustum ama bir oğlumdandan sonra birde kızım olacak çok şükür

1 Beğeni

Ben kız görmüştüm ve hissetmistim ama erkek bebis cikti​:blue_heart::baby:t2:

1 Beğeni

Ben rüyamda hep erkek bebek görüyordum hatta ismini bile söylediler şuan erkek bebiş bekliyorum Zuhal hanimcim

2 Beğeni

Ben de erkek gördüm hatta ismi de Yakup idi. Uyanınca şaşırdım çünkü hiç aklımın ucuna gelmeyen bir isim.

1 Beğeni

Ben ruyamda hep oglum oldugunu gorurdum. Hatta ruyamda gordugum bebek yuzu bile aklimda. 22+6 yim ve akça pakça bir erkek bekliyorum. Malum mu oldu bilmiyorum tabi . Saglikla gelsin insallah

İki gebeliğimde de rüyalarımda hep erkek bebek gördüm ama kızlarım oldu :grin:

3 Beğeni