Hayır olsun ben gördüm ama gerçekleşmedi
Hem hamile oldugumu ruya gormeden once hissetmistim daha sonra rüya gordum hamileydim adetimten 3 gun gecti test yaptim hamile ciktim 4. Ayına kadar bebrgim cinsiyetini göstermedi ama ben 3 veya 4 defa rüyamda kız bebek olarak gordum en sonunda cinsiyetini ogrendigimde de kız oldugunu ogrendik mutluluktan agladim bana dediler sen kiz bebrk istedigin icin ruyana girmistir felan ruyama girdi ama şuan gercekten kizim olcak 33+2 haftadayiz saglikla gelsin bebislerin hepsi
Bende geçenlerde gördüm bebişlerimin cinsiyetini.Bir kız bir erkek olarak gördüm.Bakalim dogrumu cikcak.Dahs çok var cinsiyeti öğrenmeye.Ama hayırlısı.Yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler gerisi önemli değil.
Ben bebeklerimin isminide rüyamda görmüştüm. Benim bi arkadaşım vardı benden 1ay önce gebe kalmıştı onu gördüm rüyamda erkekti öylede oldu. Sonra kendimin kız çocugu oldugunu gördüm 2,3gün sonra arka arkaya 2defa erkek çocugu oldugunu gördüm cinsiyeti erkek çıktı
Rüyamda hamile olduğumu görmüştüm hep görüyordum ve kiz bebek oluyodu kiz cocuk cok istiyordum ve oyle de oldu ruyamda gördüm sonra hamile kaldim ve kiz bebek bekliyorum. Daha önce bir bebek kaybettim onun da cinsiyetini görmüştüm hatta öldükten sonra
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben rüyamda gördüm oğlumuda kızımıda bu gebeliğimde de erkek gördüm bakalım üç hafta sonra ne diyorlar
Erkek görürdüm hep erkek oldu
Bazen aksi çıka biliyor
valla ben de erkek gördüm cinsiyetini bebeğimin . ama gel gör ki tam tersi çıktı
ve üstelik görümcem felan da hep aynı benim gibi görmüştu cinsiyetini
tam tersi çıktı
erkek diye düşünüyorduk , kız çıktı annesinin balı
Ben de ruyamda mavi elbse giymistim
Rüyamda erkek bebek doğum yaptığımı gördüm sabah kalkıp hemen test yaptım reglime bir gün vardı ve hamile olduğumu gördüm. Şuan da erkek bebek bekliyorum
Size hamile olduğunuzun işareti olarak gelmiş rüya
Bende hamile olduktan sonra hep erkek bebek görüyorum doğum yaptığımi çok tatlı bir bebek var rüyalarımda cinsiyetini henüz öğrenemedim inşallah benimde kızlar sizin gibi rüyalarım gerçek olur.
Bende kızım olacağını şöyle gördüm rüyamda
Doğum yapmıştım fakat bebeği hç görememiştim ve cinsiyetinide bilmiyorum. Görümceme sordum asık bir surat ifadesyle git içerde dedi bana ve güzeller güzeli beyaz tenli bir kız çocuğu olduğunu gördüm. Rüyamın aynısını değil ama daha kötüsünü dün yaşadım. Kızım olacağını dün öğrendim eve dönerken görümcem aradı kız olduğunu söyledim bana demez mi başımdan aşağı kaynar sular indi,tost gibi oldum,omuzlarım düştü, o kadar dua ettim erkek olsun falan diye ben şok oldum tabi Allah’ım ıslah etsin böyle insanları dün modumu o kadar düşürdü ki kızım olacağına sevinemedim bile
Ben de hamile olduğumu rüyamda gördüm sonra test yaptım doğru çıktı. Bu sefer cinsiyetini gördüm bir kaç kez, aynı cinsiyet gördüm rüyamda hep o da doğru çıktı
Rabbim sizlere de hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah, gönlünüze göre olsun
Bnde ikisndede gördüm oğlumu esmer kilolu gördüm öyle şuan kızımı kıvırcık saçlı gördüm kabarık saçlı şimdi de erkek gördüm bakalım üç hafta sonra gsterr blki buraya yazacağım ozmn
Merhabalar bende hamile oldugumu rüyamda gordum esim ve benim ortamizda guzel bir kiz cocugu vardi hayrolsun dedim ruyamdan sonra hcg baktirdim 11 fln cikti cok cok yeniydi. Sonra cinsiyet zamaninda ruyamdaki gibi kiz bebek oldugunu ogrendim ve simdi 4 yasinda ruyamdaki bebegin aynisi