Arabanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ![]()
![]()
Teşekkür ederiz güzel teyzesi![]()
![]()
Merhaba hanımlar görüyorum yeni modeller çıkmış siz hangi bebek arabasını satın aldınız ![]()
![]()
Güzel günlerde kullanın siz ne güzel puseti çıkartmışsınız böyle daha mı rahat
Puseti evde kullanıyoruz yeterince. Bu kısmını eğimli olarak dışarda kullanmak daha rahat oluyor. Rüya da bazen binmek istediği için dışarda Rüya vakası yaşamamak için takmadık puseti. Bu bebek arabasının tek kötü yanı tuttuğumuz kolu öne gelmiyor. Sürerken bebeği görmek zor oluyor. Yeni modellerden hâlbuki, kolunun öne gelmesi lazım. Sadece o yönünü sevmiyorum ![]()
Yeni doğum yapmış biri olarak fazla fitsiinn maşallahhh hiç de kıskanmadimmm![]()
![]()
Arabanın üstünü niye örtüyorsunuz? bebeğin nefesine hava dolmasın diyemi? Ve bebek öyle hava ala biliyormu? üstü örtülüyken.
Ahahaha bakma göbüş var azıcık ![]()
![]()
![]()
Hava rüzgarlı genelde burda, biraz da sert bir havası var. Güneşe de henüz tam bakamıyor. Sinek, böcek de gelmesin diye örtüyorum. Rahatsız olmasın diye örtüyorum. Elbette hava alabiliyor. Kalın bir battaniye değil ki
Azicik iste
bizimki de füze gibiii nasil verilecek bu kilolaarr ![]()
![]()
52 kilodan 63 kiloya kalkdım şimdilik böyle kilom beni rahatsız eden gıdımın çıkması
Nasıl eriticem diye düşünüyorum ![]()
63 mü o ne yaaaa öyle bir kilo mu vaarr benim neden haberim yok ![]()
@FidanUğur
Bebek doğunca istemesen de verirsin ![]()
Ayy insallahh insalllahhh ![]()
![]()
Hahah sen bide bana sor![]()
![]()
Sormuyorum isteeee benden zayif herkese gıcığımmm ![]()
![]()
Brn hamile kaldigimda 65 klo idim simdi 30+1haftadayim kilom kac acaba hadi merak edelim![]()
68.300 cekide ama kendim cok zayifladim hamilelikte gorenler diyorki cok zayiflamissin o kloda cocugun kilosu suyu falan diyolar ben qaliba hic klo almadim onuda kizim oldugunda anlicam ama kendi klomdan cok dusduyumu biliyorum