Bebek alt temizleme pamuğu?

Alt temizleme pamugu l mu yoksa ıslak mendil mi daha iyi ıslak mendil yerien temizleme pamuğu kullan denildi sizce ne yapmam gerekir hangisi daha iyi gerçekten?

2 Beğeni

Ben ıslak mendil kullanıcam, pamuk da aldım ki ara sıra pamuk kullanayım sürekli ıslak mendil cildini rahatsız etmesin. Hem de pamuk gözlerini, ellerini, yüzünü silmek için de lazım olur diye bulundurmak lazım bence.

Peki hangi marka aldınız önemli mi şunu alman gerekir diyebiliyonuz mu yoksa önemsiz mi ?

Bu konuda fikrim yok, ben gratisten aldım Benri diye bir marka. Özelikle iyi olanı var mı bilmiyorum maalesef :smiling_face:

O markayı biliyorum olmadı ona da bakarim önume hic bilmedigim markalar cıkıyorda hic bilgi sahibi de degilim ilk oldugu için yine de bilgilendirdiniz tesekkur ederim

1 Beğeni

Bu 2nci bebegim ilk bebegimde de bunda da ilk bir ay falan pamuk kullandim. Sonra kakali olunca genelde yikadim firsatim oldukça cişli olanlari da islak mendille devam ettim.

Ben ilk 40 gün temizleme mendili kullanacağım ılık su ile ıslatarak, sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum

İki çocuğumdada alt temizleme pamuğu kullAndım. Çokta memnunum. Islak mndil hem tajriş eder bence hemde elimde büzüşür silerken rahat edemem

Ebebekte 15 li koli satılıyo. Bn ordan aldım 5 aylığız hayla bitmedi. Sürekli kullancaksan koli al. Az az sürekli almakla uğraşma

Ben ishak mendil bi tane aldım. E bebekten 6 lı pamuk aldım devami olanla silmeyi düşünüyorum pişik tahtiş olmasını istemiyorum bebegimin en özen göstericegim konudan biri o olucagını düşünüyorum

1 Beğeni

Ben bunu aldım arkadaşım kullanıyordu o tavsiye etti

Ben pamuk da aldım ıslak mendil de aldım kızım şu an 5 günlük inanın o pamuğu hazırlayacak fırsat bulamıyorum başından beri ıslak mendil kullandım sleepy’nin şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım bezimizde sleepy

Ve ıslak mendil kullanmaya devam edeceğim herhalde değişiminden sonra da Mustelanın pişik kremini sürüyorum

Bende pamukla silerim diyordum ilk cocugumda tuvalete gidecek firsatim olmayinca islak mendil kulanmistim :rofl:

Ben doğduğundan beri kullanıyorum birkez bile pişik vs olmadı bebek temizleme pamuğunuda kullandım onu da hafif sıcak su ile ıslatıp üzerine az bebek yağı döküp hazırlayıp küçük kapaklı kutuya koyuyorum kullanımı rahat oluyor

1 Beğeni

Kuzum ben o pamuğun hwpsini ıslatıp sıkıp paketine geri koyuyorum ıslak mendil gibi oluyor tek tek ıslatmaua uğraşmıyorum. Ağzınıda bağlayınca kurumuyo

Saklama kabına da koyula bilir

1 Beğeni

Bende e bebekten aldım . 40 ı çıkana kadar alt degıstırmede pamuk kullanırım . Sonra ıslak mendıle gecerım diye düşünüyorum . Yüzüne de asla ıslak mendıl kullanmam . Temızleme pamuğuyla silerım . Aldığım marka baby me

Ben evde pamuk, dısarıda ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum. Pişiğin sebeplerinden biri de ıslak mendil kullanımı. Dışkı yaptığında ise yine suyla yıkamak gerekirmiş silme yapılırsa pişiğe neden olurmuş. Bu arada pamuk kullanımında kutuya ıslatıp koymamayı tavsiye ediyorlar cunku nemli kalan seyler kısa sürede bakteri ve küf olusumuna neden oluyor o yuzden anlık olarak hazırlanmalı. Gözlerini silmek içinde pamuk değil steril gazlı bez kullanmak gerekiyormus. @Eğitimcianne

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom: ve evet kaka yaptığında ıslak mendil kullanma düşüncesi hiç temizlemek gibi gelmiyor bana, müsait yerdeysem hemen suya tutarım çocuğumuu​:smile:

1 Beğeni