Islak mendil pişik ve tahrişe neden oluyor. Oğlum 1 hafta kuvezde kaldı o zaman benden ıslak mendil istediler geldiğinde pişik olmuştu ben iki aydır pamuk ile temizliyorum kesinlikle tavsiye ederim . Kaka yapınca da hemen ılık suyla yıkayın. Gayet iyi oluyor
Ben bu sıkıştırılmış mendillerden kullanicam daha öncesinde de başka bir markanınkini kullanmıştık ama onun adını hatırlayamadığım için bundan alıcam suyun içerisine aloavera yağı da ilave ediyordum biraz mis gibi yapiyodu
Bende bunu aldım inşallah güzel çıkar
Haklısın ben hep pamuk kullandım 5 aylık ve maşallah hç pişik olmadı. Pişik kremi bile sürmüyorum.
Kardeşimde başka bir markayı kullanmıştık ama baya bı zaman oldu ismini hatırlamıyorum o çok iyiydi hiç pişik falan yapmamıştı el yüz temizliğinde de çok iyi oluyo bu ürünü de baya araştırdım kötü bir yoruma denk gelmedim ama inşallah dediğiniz gibi güzel çıkar
Ilik suyla yiayip öyle mi kullaniliyor alacagimiz pamugun arkasinda nasil kullanilacagi yaziyor mu
Canm pamuk her seferimde zor oluyor altını temizlemek için ıslak mendil kulan ven ilk başlarda ıslak mendili yıkayıp oyle kulandim altina boyle gözü bazen çapak fln olur onuda normal paket pamuk al sicak suyla yüzünü fln temizlersin ben oyle yapıyorum sleepy kullanıyorum
Ben 10 Paket kadar pamuk aldım ilk doğduğunda vs kullanmak için baby mall mağazasından aldım. Islak mendil olarak da uni baby markasını tercih ettim. İkisini karışık kullanırım diye düşünüyorum ama önceliğim tabi ki pamuk. Islak mendili çok fazla yaptığında yağma durumu vs olduğunda kullanacağım