Bebek alışverişi 🐣

Merhaba arkadaşlar ben şuan 27.haftamdayim ve daha bebek için giyim alışverişi düzgün yapamadım siz kaç haftalıkken yaptınız.

Merhaba aramıza hoş geldin canım, henüz alış veriş yapmadıysan hemen yapmaya başlasan iyi olur çünkü ilerleyen haftalarda daha bi ağırlaşacaksın gezmek zor gelebilir.

2 Beğeni

27.haftadayim bebeğin bütün eşyalarını falan tamamladim çünkü dahada ağırlaşıyorum

1 Beğeni

Biz 12. Haftamızdan başladık araba puset falan beşik öyle şeyleri ay ay aldık . Adıl giyim bakım vs. Ürünleri 22.hafta detaylı ultrasondan sonra aldık . Önceden bir liste yaptım kullanırım dediğim şeyleri yazdım kaç adet falan ona göre mağazalardan aldık civil baby mall e bebek falan ya da bulunduğumuz ildeki mağazalardan . 30+5 deyiz şükür çoğu şeyini yıkayıp ütüleyip astım kıyafet alışverişimiz bitti bir kaç da kendime pijama takımı alcam sonra tamamen bitirdik . İyice ağırlaşmayayım zor olur diye hallettim çoğu şeyini

1 Beğeni

Ben alınacakları listeledim 29-30 haftamdaydı gittim topluca aldım. Hafta ireliledikce çok fazla gezemiyosun malesef.

1 Beğeni

Ben de alınacaklar için liste yapmıştım ama kıyafetleri en sona bıraktim. 30. Haftaya kadar diğer eksiklerimi tamamladım yavaş yavaş. Park yatak, şampuan, deterjan, ateş ölçer vb şeyler. Bu süreçte yakın ailemizden Hediye kıyafetler de geldi. Ben de otuzuncu hafta itibari ile hem internetten hem de mağazadan kıyafet alışverişini tamamlamış oldum

Selam kizlar bebislerini kucaklarina alan annelerimize sorum var daaa kesinlikle bu alinmali onsuz olmaz diyceginiz urünler neler ozellikle de trendyolda memnun kaldiginiz sayfalar varsa fikir verirseniz cok sevinirim :hugs::blush:

Nebuzulatör, burun temizleme ürünleri bence ilk zamanlardan beri çok işe yarıyor

Aaa ilk zamanlardan da mi burunlari tikaniyor benim ilk bebegim o zaman alayim bende tesekkur edrim oneriniz icin :melting_face:

Evet benimde ilk bebeğim ama çok deneyimli oldum burun temizleme konusunda 3.günde başladım hatta dikkat edilmezse eğer ani Bebek ölümüne sebep olduğunu öğrendim daha çok dikkat ediyorum çünkü bebekler ilk 4 ay sadece burundan nefes alıyor Allah korusun zaten burun delikleri minicik rica ederim :innocent:

1 Beğeni

Ay evet bende duydum onlari cok ama o kadar erken olacagini bilmiyordum kac haftaliksiniz siz :blush:

1 Beğeni

Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez sut sagma makinasi aldim ilk cocugumda sutum birden kesilmisdi iyikide almisim kullaniyorum suan ve arkadasin dedigi gibi burun temizleme urunleri al 23 gunluguz grip gibi oldu burnu tikali suan bende bugun serum fizyolojik alip temizliycem

3 Beğeni

Otomatik daha iyi diyorlar bende almayi düşünürüm riske atmayım diyorim marka ne tercih ettiniz

Ben pahali bisey almadim manuel fiyatina denk geldi sutumun az olmasina ragmen cekim gucu cok guzel yorumlarina bakarak almisdim iyikide almisim

1 Beğeni

Bende cok pahali birsey almak istemiyorum acikcasi arastirayim bunu yurt dışında yasiyoruz umarim bulurim cok tesekkur edrim tavsiyeniz icin :hugs:

Tavsiye ederim sutum az olmasina ragmen cekim gucunu begendim .:smiling_face:

1 Beğeni

Babynest (özellikle başlarda evin her yerine götürüyordum, dışarı çıkarken çanta şeklinde toplayıp koluma takıyorum.ekstra mindere vs. gerek kalmadı)

Asansörlü beşik( yatağımızla birleştirdik gece emzirmeye kalktığımda çok rahat oluyor),

3 Beğeni

Ben buhar makinesi aldım (nebulizatör) omron marka. Çok memnunum. Şarjlı olanlar yüksek fiyatlı ama hiç işlevsel değil bilginiz olsun. Almışken kalitelisini alın. Phılıps avent biberon, time toppe emzik, balmumu göğüs kalkanı, incia göğüs ucu kremi, sterimar burun spreyi

1 Beğeni

Başlığa istinaden özellikle ilkkez anne olacak olanlar icin; Sagma makinasi,gogus ucu icin kalkan ve emzirme ucu,aspiratör aldim ama pek kullanmadim manuel hallediyorum. Sagma makinasi kullanicaksan meme reddi olmasin die yavas akisli biberon ucu almayi unutma…ayakli zibin ama bacak arasindan acilanlarindan anne yaninin kenarina astigim cepli organizer de benimcok isime yaradi. Alt acma kremleme vs icin nekadar sık kullandigim esya varsa mutemadiyen yanimda

1 Beğeni

Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim arastircam bu dedikelrinizi :blush: