Bebeğinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz? Bebeğinin cinsiyetini bilen hamişlerimiz ne hissetmiştiniz cinsiyeti ne oldu?
Herşeyden önce sağlıklı olması tabi ama ben hep kız istediğim için birşey hissedemiyorum isteğim hissimi bastıtıyor galiba şuan eşim, ablamlar ve arkadaşlarım cinsiyeti biliyor ama birtek ben bilmiyorum.
Bende çok kız olsun istiyorum hatta ismi bile hazır herkes kız ismiyle bahsediyor bahsederken ama tuhaftır erkek hissediyorum çok net bir şekilde
Genelde anneler hissediyormuş diyorlar ama Allahh gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı bir şekilde
Amin inşaAllah hepimiz için en önemli sağlıklı olması anneler hisseder dediği için merak ediyorum daha bir buçuk ay var
Kaçıncı haftandasın
Sağlıklı olsunda hiç fark etmez söylüyorduk hep,ama içimde erkek olacağı hissi hep oldu.Bide eşim tarafta hiç ama hiç kız çocuğu yok diye sanırım birazda ondan dolayı.Kız çocuğuda çoook istiyorum.Allah nasip eder inşAllah.
Amin @FidanUğur Allah sizinde gönlünüze göre versin
Ben erkekde kızda hiss etdim.
En cok kız hiss ediyordum.
Kız kiyafetlerine ,isimlerine falan bakiyordum .
Sanki cinsiyetini ogrenmişcesine.
Ama eşim erkek bence diyordu.
Kalp atisinda ultrason fotosunu gorup bu kesin erkek bana benziyor falan dedi çok güldüm
Sonra cinsiyetinde erkek cıktı ,ve eşim haklı ben haksız çıktım
Ama biizim için fark etmez diyordul.ama anne baba soncuta bir tahmin yapiyor.
Ben erkek hissediyordum erkekmiş
Anneler hissediyor
kız hiss etmşdim erkek oldu çok şükür iyi ki de erkek olmuş
Kız hissediyordum, kızmış
 neden oyle dedin ?
Ben de kız hissediyorum bakalım sonuç ne olacak
Kız hissetmiştim ama erkek
Ben de erkek hissetmiştim, 13 haftada doktorda erkek dedi. Bugün gittik cinsiyeti değişti kızmış
16 haftaya kadar net olmuyor zaten
yani oğlum olduğu için memnunum ha kız ha erkek
benim ki ilk dir en basta rabbim saglikla nasip etsin ben kiz his ediyorum