Eşim de bende Erkek hiss ediyorduk 12. Haftada doktor kıza benzetdi )
Hayırlı olsun
2 kızım vardı yine kız hissediyordum kız dedi dün doktorumuz 3ledik elhamdülillah
Ben kendimi hep kız annesi olarak hayal ettiğim için içimdeki his mi istek mi bilemiyorum ama sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun sağlıkla kucağıma alayım da erkek-kız tabi farketmez
Ilk cocugum erkek oldu zaten rüyamda gormustum doktor sordu sence nedir diye dedim erkek derseniz sasirmam ama kiz derseniz sasiririm dedim nitekim erkek dedi ve ben hakli ciktim simdi ikinciye hamileym henuz bisey hissetmiuorum ama soyle citi piti bi kizim olsun isterim diyoruz ama herseyden once sihhatli selametli olmalari
kız hissediyorum geçen hafta kıza benziyor haftaya kesinleşir dedi doktor
Kız hissetmistim ama erkek bebis olucak
Banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bidaha randevunuz ne zmaan
Kaçıncı hafta öğrendiniz
Kız hissetmiştim,rüyamda da gördüm ve iki farklı doktorda kız olduğunu söylediler. 3 kız annesi oluyorum hayırlısıyla
İlk hamileliğim de hiç hissetmedim erkek oldu. Kurban olurum onu verene şimdi de nedendir bilmem oğlum olduğu için mi, 1 tane de kızım olsun diye düşündüğüm için mi bilmiyorum öğrendiğim ilk günden bugüne kız hissediyorum ama kendime de güvenmiyorum
Oğlum da anne kız olsun babamla ben aynıyız sen tek kalıyorsun 1 tane kız olsun sende 2 ol diyor
Allahım oğluşumun gönlüne göre versin inşallah
Şubatta netleşir evet bakalım benimde 10 şubat
Ne güzel inşallah
Daha hic çocuğum yokken 2 tane kızım olacak hissediyorum demistim ilk kızım 4 yaşında ikinci kızım yolda 22+1
Kız hissediyorum ama etrafımdaki herkes erkek hissediyorr
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Aramıza Hoş GeldinGebeliğin hayırlı Olsun
İlk zamanlar bir şey hissetmiyordum. Ama rüyamda erkek olacağını görmüştüm. Sonradan oğlumun olacağını öğrendim
Ben 19 haftalık oldum ne cinsiyet belli ne de bebişi hissetmiyorum