Ederim canım ne demek
Allah razı olsun
Senden de canım senin kontrol ne zaman
Bu cuma gidicem bakalım ne diyecek
Plesenta aşağıda diye sana da mı demişlerdi ya bana cevap yazan sendin sanki öyle hatırladım
Evet abla maalesef ben kendi doktoruma değil çok sancıdan en yakın hastaneye gittim orda bana plesanta aşağıda düşük riskin var sancı belirtilerinde düşük riski dedi ama kendi doktorum hiç böyle bir şey demedi bu cumada işte kendi doktoruma gidicem
Haber et bana da bakalım ne diyevekler . Ta bana en baştan beri aşağıda ama yukarı çıkar çıkar dediler son 22 haftalık kontrolde işte hala çıkmamış sıkımtı deyince beni aldı bi korku . İlk oğlumda hiiiç böyle şey yaşamadım ne bulantım oldu ne bi hastane yüzü gördüm ne hastalandım ne böyle aşağıda falan dendi bu kız maşallah herşeyi yaşatıyor daha doğmadan
Yaaa işte bende benim belirtiler de hep kız diyorum ama hayırlısı senin için de çok geçmiş olsun bol bol edicem bize
Et et kimin kime duasj kabul okur bilemeyiz bende snaa ederim
Ayyy çok sevinirim
Belirtilere bakma sen rabbim bilir
Tabiki canım orası öyle
Sağlıklıca doğurmayı nasip etsin rabbim saplıklıca kucağımıza alıp kokusunu duymayı ve büyüdüğünü görmeyi bide benim sezeryan korkum var ilki normal oldu buda normal olsun istiyorum böyle plesenta çıkmazsa normal olmuyomuş falan duyunca bi stres başladı bende
Cuma gunu sende söyle cinsiyetini bende soylerim bekliyorum
Yok abla hiç sen çevrene falan kulak asma için rahat olsun ne doğumlar oluyor maşallah annede sağlıklı bebekte asla stres olma bebislerimiz hissediyomus hatta biz ağlarsak onlarda agliyomus
Ay benimki daha erken diye düşünüyorum bence öğrenemem
Biliyorum da benim yakın arkdaşlar benle bir oğlan olurken onaleında oldu çocuk seseryan oldular birinin içinde bişey unutmuşlar birinin böbreği mi kızın bişeyi emfeksiyon kaptı aylarca yattı onları gördüm ya bende sezeryan fobisi oluştu
Yok yok denk gelmiştir hiç öyle korkutma kendini bende çok şey duydum rabbim hayırlı doğumlar nasıp edecek bize ben inanıyorum
Ay amin inşallah ya hayırlısı ile alalım kucağımızaaaaaaa
Alırız alırız sen içini ferah tut