Bebeğin olduğu yerde pıt pıt atması

Allah razı olsun ondan ben ondan razıyım ya bugün saçma bı nedenden tartıştık pişman oldum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bizim 4 yaş var oğlum 4 yaşında kıza hamileyim işte bakalım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: hayat ya zamanla değişim oluyor ama merhametli anlayışlı ise öyle devam ediyor eşin tavrı yani gebelik benim ikisinde de aynıydı eşim elinden geleni yaptı Allah eazı olsun

1 Beğeni

Olur öyle ya değme ki saçma olmuş neden ya güzel bi neden olmul olsaydı daha kötü :sob::sob::sob:

Evet valla ben çalışıyordum bı de işi de bıraktım çok stresliydi iş yerim zaten düşük riskimi öğrenince de net bırakırdım iyiki daha erken bırakmışım

1 Beğeni

İyi ki canım evlenimce iş hayatı zor geliyor bana ya çalışanları gerçekten tebrik ediyorum ben yapamadım :grinning::grinning: bi ara denedim ama olmadı yürütmek zor hem ev hem iş

Hormonlardan olabiliyor oyle seyler cabuk sinirlenirsin sacma seylere üzülüp aglarsin tuzu biberi

Evet öyle benim ablam yeğenimi 3 aylıkken bize bırakıp çalışıyordu zor tabiki zor ama bekliyorum en azından 3 yaşına kreş yaşına gelsin ben devam ederim çalışmaya

Evet bı de huyum benim dilim çok sivri karşımdakine eser gürler sonra özür dilerim :face_holding_back_tears:

Hayırlısı olsun kuzum bende kreş zamanı işte bi başladım ama benim maaaş komple kreeşe gitti 8 bin lira aylık ben alıyorum 11 bin bırakacak insan da yok eşim de dedi ki milletin kahtını çekip eline 2 3 bin kalacağına evde çocuğun kahrını çek boşver ye iç yat gez dedi :grinning::grinning::grinning: bana da çok mabtıklı geldi :grinning::grinning:

Valla tabiki orası öyle ben işsizlik alıyorum işte eylüle kadar alcam bebişimin ihtiyaçlarını dizerim bı ara evden işe başladım onuda baya bosladim yapmıyorum artık :joy:

1 Beğeni

Ben işk evlendiğimde çalışıyordum 2 sene falan çalıltım sorna bebiş düşünüyoruz diye bıraktım dinlenmek istedim biraz sonra bebiş olunca uzunca bi süre çalışma işi rafa kaldırdım işte 3 yaşında bi yeniden işe başladım ama 2 ay falan çalıştım olmadı bizim ben çok zorlandım çocuk iş ev düzen sorna eşimde çyle deyince bıraktım sonra da kıza hamile kaldım :grinning:

Kaşıklardan kalp atışı dinlenir trafik işk yardımda dersini görmüştüm orda atan kalp senin :face_holding_back_tears:

Ayy çok güzel maşallah tam istediğim hayat abla seninki 2 çocuk bir kız bir erkek :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Sen saçmalama bebeğimin hayır sana inanmıyorum duymak istemiyorum :joy::joy::joy::joy:

Darısı başına diyim o zaman Allah gönlüne göre versin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiiiiinnnn ilk bebişim kız ikinci erkek olsun çok istiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Olur inşallah nasip eder Allah . Bende ilk evlendiğimde hep ilk oğlum sonra kızım olsun bi abisi olsun istemiştim çok rabbim nasip etti şükür :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaaa çok içten dua etmişsin gönül kapın açıkmış ay inşallah benimde olur gönlüme göre :face_holding_back_tears::purple_heart:

1 Beğeni

İnşallah canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiiiiinnnn sende bana dua et abla :face_holding_back_tears::purple_heart:

1 Beğeni