Şimdi benim bebis 10+3 de arkadaşım demişti ki parmağının ucuyla bebeğin olduğu yere koy parmağını pıt pıt pıt attığını hissedeceksin dedi ve ben parmak uclarimi komple rahimde gezdiriyorum sadece bebişimin olduğu yerde pıt pıt pıt atıyor böyle bu doğru mu sizce
Biraz zor pıtpıt tabi daga erken psikolojik de olabiliyor sanki tepiyo gibi oluyo givi geliyır insana canım bana da bu gün ne oldu bir tepti resmen pijamam havaya kalktı gözüme inanMadım yok ya okadqr da tepmemiştir diyorum kendi kendime
Ama kalbi böyle hani düşünüyorum damar olsa damar rahimin her yerinde var başka hiçbir yerde öyle his yok
Hissedesin var bence ondaaan minnoş anne bana da olurdu artık belkide gerçekten odur bilmem ki burdayım anaaaa diyodur
öyle düşünelim nolcak ki
Ay evet ben çok inandım buna bı de arkadaşımın doktoru 4 düşükten sonra kızın anksiyetesi yüzünden bu yöntemi söylemiş hissedince rahatliyodu
inanınca olur herşeeeey bakalım kıza da çok inandın gelir bi kız diyorum ben
Ay ağzından bal damlıyor
Benim de oluyor sag tarafımda kalp atisi gibi sadece o bölgede oluyor
Yaaaaa sağ da mı oluyor senin erkek olabiliiirrr
Cuma günü belli olacak on birinci haftada kiz demisti bence bebekle ilgili ultrasonlada o kalp atisi gibi gelen yere bakiyordu doktor hissettigin bebistir
Ayy ben bunu arkadaşımdan duyup kocama yaptırmıştım o işi geliştirdi kulağını koydu bebişin olduğu yere aaa zeyno nasıl atıyor demişti çok duygulanmistik ikimizde
Bardak koyup dinleyen gormustum normaldir canim
Ahahahha yok be kapı mı bu güldüm buna
Tiktokta gördüm kocasi yapmis kadinin kagit bardak iki tane ortada ip bardağın biri karinda digeri kulaginda ama cok guzel babanin bebege olan bağlılığı bence
Tabiki canım ben şeyi görmüştüm güpse ile barış var ya erkeklerde sempatik hamilelik oluyomus psikolojik bence benim kocamda var
Hamilelikte erkeğe gelen muhteşem iyilik
Yaa benim kocam Allah var çok iyi Allah ondan razı olsun ben düşük riskim var diye 1 hafta annemde kaldım o haftasonu evi temizlemiş çamaşırları yıkatip asmış yemek yapmış
Oh maşallah maşallah aman nazar değmesin tütütü . Biz devridik 7 seneyi 1 bebe büyyüttük ikinci yolda belli bi şeyden sonra büyü biraz bozuluyor
Ay nerdee cok sanslisin bacım dusuk riski varken bile ben yaptim eşin sana cok deger veriyor cokta iyi bir baba olacak maşallah
Yaaa inşallah böyle devam eder ikinciyi 2 sene aralıkla istiyorum