Hayırlı Akşamlar Güzel Gebişler Biz 5 aylık olduk Oğluma yeni trend olan hırkalardan örmek istiyorum.Daha önce sadece lif işledim. Ama hatıra kalsın diye kendi emeğimle bebeğime hırka örmek istiyorum. Ve gidip yün almak istiyorum Daha önce örenler bana fikir verebilir mi? Üstesinden gelebilir miyim sizce?
Ay keşke bende becerikli olsam böyle de örebilsem Maşallahh elinizden geliyosaa, ben battaniye yapayım dedim puffy iple dayanamadım bıraktım çeyrek olmadan
Komşumuz bana öğretebileceğini söyledi. Birazda youtubeden bakarsam İNŞALLAH üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Puffy battaniye de aklımda hırkadan sonra ona başlarım İNŞALLAH
Ben herşeyi hazır aldım indirimden örgü yelek örgü battaniye örgü ceketi falan annem ipini bu fiyata alamazsın dedi hatta Vallahi örgü bilen insanlar çok şanslı
Hangi Youtube kanalından baktın
Ayıcıklı bebek Hırka modelleri veya crop hırka yapımı yazarsanız bir çok model karşınıza çıkar
Bebeklrimize ilmek ilmek konusunda ördüğümüz şeyleri paylaşmıştık ordan bakabilirsiniz fikir olması için.
Yaaa nereden bakabilirim
Arama yerine yaz canım bebeklerimize ilmek ilmek emek yazın çıkar @Kader1
Ayyy aşık oldum, ne kadar güzel
Elinize sağlık
Çok güzel düşünmüşsünüz bize teyzem ve annem örüyor. Genelde YouTubedan video bulup yapıyorlar
Benim hiç yoktur böyle becerilerim ama annem sağolsun çok güzel yelek hırka battaniye falan örer. İş ona kalacak galiba
Siz çok beceriklisiniz, hayran kaldım
Teşekkür ederim
Ben de yapamadiklarimi kaydediyorm simdi anneme yollicam yapsin diye