Bebeğime Ne Örüyorum

Hayırlı Akşamlar Güzel Gebişler​:heart_eyes: Biz 5 aylık olduk​:heart_eyes: Oğluma yeni trend olan hırkalardan örmek istiyorum.Daha önce sadece lif işledim. Ama hatıra kalsın diye kendi emeğimle bebeğime hırka örmek istiyorum. Ve gidip yün almak istiyorum​:smiley: Daha önce örenler bana fikir verebilir mi? Üstesinden gelebilir miyim sizce?

3 Beğeni

8 Beğeni

Ay keşke bende becerikli olsam böyle de örebilsem :face_with_peeking_eye: Maşallahh elinizden geliyosaa, ben battaniye yapayım dedim puffy iple dayanamadım bıraktım çeyrek olmadan :smile::smile:

4 Beğeni

Komşumuz bana öğretebileceğini söyledi. Birazda youtubeden bakarsam İNŞALLAH üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Puffy battaniye de aklımda hırkadan sonra ona başlarım İNŞALLAH :smiling_face:

2 Beğeni

Ben herşeyi hazır aldım indirimden örgü yelek örgü battaniye örgü ceketi falan annem ipini bu fiyata alamazsın dedi hatta :face_with_peeking_eye: Vallahi örgü bilen insanlar çok şanslı:star_struck:

1 Beğeni

Hangi Youtube kanalından baktın

Ayıcıklı bebek Hırka modelleri veya crop hırka yapımı yazarsanız bir çok model karşınıza çıkar​:blush:

1 Beğeni

Bebeklrimize ilmek ilmek konusunda ördüğümüz şeyleri paylaşmıştık ordan bakabilirsiniz fikir olması için.

1 Beğeni

Yaaa nereden bakabilirim

Arama yerine yaz canım bebeklerimize ilmek ilmek emek yazın çıkar @Kader1

1 Beğeni

Ayyy aşık oldum, ne kadar güzel :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Elinize sağlık :kissing_heart:

1 Beğeni

Çok güzel düşünmüşsünüz :star2::grin::star_struck: bize teyzem ve annem örüyor. Genelde YouTubedan video bulup yapıyorlar

1 Beğeni
2 Beğeni

1 Beğeni

Boyle skildikca ordum bende kiz erkek karışık

3 Beğeni

Benim hiç yoktur böyle becerilerim ama annem sağolsun çok güzel yelek hırka battaniye falan örer. İş ona kalacak galiba :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Siz çok beceriklisiniz, hayran kaldım :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :bouquet::bouquet::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Ben de yapamadiklarimi kaydediyorm simdi anneme yollicam yapsin diye :joy:

2 Beğeni