Bebeğim kuveste

İnşallah canım inşallah :hugs: teşekkür ederim canım

Bebişim aldım bugün :hugs::palms_up_together:

3 Beğeni

Allah şifa versin umarım hemen sağlıkla kavuşursunuz bebeginize. Benim oğlumda da almışlardı. İnsanları gerçekten korkutuyorlar. 10 gün boyunca hastanede kaldı. Sarılık dendi besin yetersizliği dendi. Ben yaninda kalmak istedim bebeğimin oda açsınlar istedim hiç boş bırakmadım sonra sağlığı yerinde diye taburcu ettiler. Tahlilleri görün muhakkak boşta bırakmayın bebeginizi. 10 gün boyunca minicik bebeğime ozaman damar yolu açıldı gereksiz yere çünkü kanla alakalı da bir sorunu yoktu hergun kan aldilar şuan olsa asla birakmazdim. Kuvez ortamı zor bir sürü bebek var çoğu ağlıyor bazen hemşireler ağlamasın diye emziği lastik gibi biseyle sabitliyorlar bebeklere. Süt sağıp goturuyordum benim sütüm yerine hazır mama vermişler benimkiler buzlukta duruyordu hep sonradan hemsirelerle tartışmıştik. Yani sizi korkutmak için demiyorum ama gördüklerim bunlar maalesef. İnşallah siz yasamazsiniz.

Ay çok şükür canım senin adına çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts::hugs::two_hearts:

İnşallah ta öyle olmamış tir bizde de şükür çıktı bebişim

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :kissing_heart:

1 Beğeni

Geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla kucağına alırsın ben ilk dogumumu 35+2 de yaptım 2500 gram doğmuştu ama bı sikintisi yoktu çok şükür yanimdaydi

Çok mutlu oldum :melting_face:bi daha ayrılmayın inşallah sağlıkla büyüt bebişini :bouquet::heart:

Canım ben 3. Bebeğime gebeyim şuan 7 sene önce olmuştu bu

Çok zor şeyler yaşamışsınız sizde üzüldüm . :cry: devlet hastanesı mıydı ?

Amin canım teşekkür ederim

1 Beğeni

Aldim canim şükür

Geçmiş olsun sağlıcakla alın kucağınıza

Çok mutlu oldum Allah bir daha ayırmasın :heart:

Teşekkür ederim canım

Amin canım inşallah :hugs: