Bebeğim kuveste

Kizlar ben 38=4günlük normal doğum yaptım ilk hamileliğim ve bebeğim kuveste anne karnındayken enfeksiyon kapmış ve şuan çok şükür düzeliyor Muş bide kaninda efeksiyon oldunu söylediler doktoru 10gune kadar iyi olur dedi benim gibi bunu yaşayan oldu mu kucama alamadan kokusunu bile bilmiyorum direk kuvese aldilar :sob:

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şafi ismi ile şifa versin kuzuma inşallah en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah :palms_up_together:t2::pensive:

@Yagmur öncelikle geçmiş olsun :bouquet: çok haklısınız ama sonu hayrolsun Allahım tez vakitte sağlıkla kucağınıza alıp kokusunu doya doya içinize çekmenizi nasip etsin :palms_up_together:t2::purple_heart:

Amin canım inşallah :hugs:

1 Beğeni

Amin canım

Çok üzüldüm ama çok şükür ki iyiye gidiyormuş. Allah bir daha ayırmamak üzere kavuştursun inşallah sizi. :heart:

Amin canım inşallah :hugs:

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde eline alırsırsın bebeğini

Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah

Amin inşallah canım

Amin inşallah canım sağol

1 Beğeni

Benimde oğlum 4 gün küvezde kalmıştı. 37 de doğdu oda. Ciğerine havamı kaçmıştı neydi. Kötü bi durum çocuğunu sana vermiyolar acaba bişeymi varda söylemiyolar diyodum. Korkuyodum seni iyi anlıyorm sonra küvezden çıktı çok pinpirik anne oldum kimseye elletmedim bi müddet. Çok koruyup kolluodum şimdi büyüdü tabi

Bende aynı şeyi yaşadım 8 gün sonra verdiler bana.korkmayin

Geçmiş olsun canım bende bebegime bugün süt götürdüm ve sadece İlk defa eline dokundum öyle sıktı ki elimi bırakmadı bile

2 Beğeni

Öyle de insan özlüyor yani deşik bi duygu o iyi olsun da ben bir şekilde beklerim rabim bütün annelere yardim etsin

1 Beğeni

Sağlıkla kavuşun inşallah kuzum zor bi durum

@Yagmur daha ne kadar kalacak küvözde

Pazartesi gidip durumunu ögrenicem

@Yagmur güzel haberler almanız nasip olsun :palms_up_together:t2::purple_heart:

İnşallah canım