Bu arada çok yanlızım eşim çok üzüyor beni destek olmuyor hiç tutamıyorum bazen kendimi ağlıyorum sütüm kesilir diye de korkuyorum
@Yagmur neden bu yalnızlığın, hayır evlat söz konusu neden destek olmaz ki Lütfen içine atma daraldıkça buraya yaz konuşuruz biraz rahatlarsın en azından
Ayn öyle şakasina mi konuşuyor anlamıyorum ratsiz oldum için yeni arvat getiricem diyor bebegimi özledim de üzülüp ağlıyorum dertleşmek istiyorum ama o yine agliyor diyip duruyor destek olmuyor bana yüzünü bile görmemek istemiyorum diyor
@Yagmur şuan üzgünsün o yüzden köstek olurmuş gibi birşey söylemek istemiyorum ama bu konunun şaka bile olsa dile getirilmesine karşıyım, bu halde o söylenecek söz mü ya, maalesef aynı duyguları paylaşamıyoruz insan böylesi bir zaman da destek görmeyecekse “eş” olmanın ne anlamı kalıyor ki…
Canım biz varız burda yanlız hissetme kendini bu erkekleri Rabbim ıslah etsin inşallah bu zamanlar bir kadın için çok önemli ve güzel zamanlar destek olmak yerine hep köstek oluyorlar eğer anlatmak istersen burdayım canım
Bu şekilde şaka mi olur hem bebeğinden yarışın hem lohusalık dönemi hepsi üst üste şaka yapılacak yer var zaman var bu şimdi değil
Peki bebekten haber var mı canim
Çok geçmiş olsun ins tez zamanda iyileşir kucağına alırsın
Bu duruma çok üzüldüm şimdi oysakı en büyük destekçin eşinin olması gerekıyordu . Belkıde kafanı dağıtmak için esprı yapmaya çalışmış . Çünkü bebekle yeni kadın ne alaka . Sen kendını üzme sakin kalmaya çalış bebegın iyileşecek ve hep yanında kalacak artık buna odaklan .
Tabi ki de
Teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim
Keşke anlasa
Amin inşallah canım benim
Pazartesi gidicem haber almaya doktora
Hadı hayırlı haberlerını bekliyoruz canm
Teşekkür ederim canım mutlaka yazicam
Bugün gitim iyi oldunu ve çarşamba perşembe cikar dedi
Çok sevindim bebeğin için inşallah hemencik kavuşursunuz. Kusura bakma ama eşine çok sinir oldum en destek olması gereken anda yaptığı şaka ya da artık ağız aramak mı her neyse çok ayıp. Allah ıslah etsin akıl fikir versin. Bebişiniz eve gelince akıllanır inşallah.
Ayyy çok sevındım Allah bı daha yaşatmasın sağlıkla büyüt insallah bebegını
Amin canım