Bebeğim geliyor mu?

@Zozo Çok şükür,Allah anali babalı buyutsun,sağlikli uzun,mutlu ömrunuz olsun,sağlıklı büyüsün minik bebek​:palms_up_together:t2::two_hearts::tulip:Kendiniz nasilsiniz iyimiziniz?Normal doğum oldu sizde galiba.Nasil hiss ediyorsunuz kendinizi?emzire bildinizmi?:heart_eyes:

2 Beğeni

@baby_ugur evet normal doğum yapti :heart_eyes:

2 Beğeni

Tebrikler :heart:

2 Beğeni

Arkadaşımız @Zozo Tebrik Ederiz Sağlıklı Güzel Ömürlü Olsun

1 Beğeni

Hayırlı olsun bebeğinizin sağlıklı güzel ömrü olsun :star_struck:

2 Beğeni

Ah keşke süreç o şekilde ilerleseydi Sezeryan oldum tabi hiç önemli değil benim için yeter ki bebeğim iyi olsun 40 kere yine olurum sezeryan :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

5 Beğeni

A oylemi sen normal dogum demiştin ama. Noldu normal dogumla gelemedimi? @Zozo

2 Beğeni

Doğum doğumdur neden detayını incelemek istiyorsun :sweat_smile: @Sevane

1 Beğeni

Ayy kız​:rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Normal dogumla olacak diye okumuştum. Şimdi sezeryan diyince neden sezeryan olundu diye sordum. Burda gulucek ne var anlayamadım @Cansu @FidanUğur

2 Beğeni

Maalesef planlandığı gibi gitmedi ama önemli olan sağlık tabii bu günlere şükür :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Açıkçası 5 cm açılmaya rağmen kanala inmedi bir türlü haftası da dolmuştu zamanı gelmişti oda gelmek istedi çok şükür kavuştuk :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah.

3 Beğeni

Sonuç güzel bitmiş bebegine kovuşmuşsun en obemlisi de bu tabiki :heart: O ən guzel anı sanada yaşatmış rabbim :heart_eyes:

2 Beğeni

Gozun aydin canim hayirli olsun anali babali boyusun insallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni