39+6 haftadayız normal doğum için doktorum bekleyeceksiniz dedi fakat pazar gününden beri şeffaf beyaz su ve akıntı şeklinde bir sıvı geliyor. Bugün aşırı yoğun oldu regl ağrısı gibi ve ilk günkü yoğunlukta yaşadığımız gibi çok oldu. Doğumdan önce böyle şeyler yaşayanlar oldu mu acaba acile gitmeli miyim? Sancılarım da 10 dk da bir oluyor. Enfeksiyon tahlili de yapıldı temiz çıkmıştı. Umarım bilgisi olan vardır
Şeffaf beya su dediğin bebeğin amniyon sıvısı olabilir canım yani suyun gelmiş olabilir.Sancılarında düzemli aralıklarla geliyorsa doğumun başlamıştır en kısa sürede acile gitmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz
Beyaz kıvamı su gibi akıntı bende de oluyor cidden bu doğumamı işaret?
Arkadaşımız su gibi dediği için myle söyledim bir ihtimal diye.tabi amniyon sıvısının kendine has bir sıcaklıpıda var o ayrıntıyı unutmuşum.Bendende şuan çok yoğun akıntı geliyor o normal sıvı su gibi akmadığı sürece tabi.eğer kafanda soru işareti kalırsa en iyisi doktoruna danış canım gönlün rahat etsin
Ebe bir tanıdığım ile görüştüm sancı aralıklarımı attım bu gece de bekleyip yarın doktora muayene olacağım. Kesin sebebini yarın öğreneceğim. Ama benim ki aşırı yoğun dediğim gibi bildiğiniz regl olmuşum ve ilk günkü gibi. Sonucu buraya da yazarım ama bana sorarsanız sizde muayene olun herkeste farklı sebepler olabilir. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Şu an için ebemiz bekleyelim dedi sancı aralık dakikalarına göre gece veya sabaha doğru gidebilirim. Doktorla da randevu oluşturdum akıntı sebebini kesin öğreneceğim teşekkür ederim yanıtınız için
Sağ salim kavuşursun inşallah canım bebeğine.Sonucu bizde merak ediyoruz hayırlısı olsun inşallah
Aminn hep beraber kavuşalım, koklaşalım inşallah
Aminnn canımm inşallahh
Acile geldim kızlar suyum gelmiş yatış verdiler inşallah sağ Salim kavuşacağız bebeğimle. Sizde dua ederseniz çok sevinirim
Güzel haber bu
Hayırlı,güzel,rahat doğum diliyorum.
Sağ salim bebeğinle kavuşup,lohusa annelerinden olursun inşAllah sende.
Bence acile gitmelisiniz bebiş geliyor
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım benim
Sağ salım gelsin Bəbiş inşallah
Amniyon sivisini tutamazsin altina kaciriyosun gibi oluyo hatta bazen kanama bile oluyor.bacaklarindan asagi belden asagi tum batar. Sancinda olur. Hamilelik sonuna dogru akinti artar yogunlasir. Ama farkli bu.
@Zozo Durumlar nasıl sizde? Bebek doğdumu?
Şimdi nasılsın?bebiş gelmek istiyormu? Arkadaşım
Çok şükür kavuştuk bebeğimle. Allah diğer kavuşmayı bekleyen tüm anne ve bebekleri birbirine kavuştursun inşallah Meğer en güzel en anlamlı kavuşma evlat ile olanmış Bir melek emanetim var şimdilerde onun iyiliği için neler yapabilirim telaşesindeyim Allah’a şükürler olsun. Zor bir süreç geçirdim ama sonu güzel oldu. Bir bakışı kokusu her şeyi unutturdu
Aa gözünüz aydın olsun.Allah analı,babalı büyütsün.Sağlıklı ve uzun ömrü olsun annesi.
Darısı bizlerin başına.