Arkadaşımız @Zozo Tebrik Ederiz Sağlıklı Güzel Ömürlü Olsun

Arkadaşlar ,arkadaşımız @Zozo bebegini dogurmuş. Hadi onu tebrik edelim.:heart_eyes:

@Zozo arkadaşım saglikli guzel ömürlü olsun bebişin. Kendini iyi hiss etdiginde dogum hikayeni dinlemek isteriz :heart:

4 Beğeni

@Zozo Bir daha tebrik ederim canım,Allah analı babalı büyütsün,guzel,sağliklı,uzun ömrünüz olsun,:revolving_hearts::tada::heart_eyes_cat::two_hearts:

2 Beğeni

@Zozo təbrik ederim canim Saglikla.buyusun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah Doğumlar başladı:blush: @Cansu açılışı yaptınız​:smiling_face:

2 Beğeni

@Funda @Giz9435 yapmıştı açilışı:heart_eyes::bouquet: @Betuesk

3 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes: sizin de az kaldı sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlıyım :heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

hayırlı olsun sağlıklı , mutlu, huzurulu ömür dilerim​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum darısı tüüüüm bekleyenlere harika bir his harika bir duygu anlatırken bile ağlayacak gibi oluyor insan :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Doğum hikayemi yazacağım ama pozitif olan tek kısmı o kadar yaşanan şeye rağmen kızıma kavuşmam binlerce kez şükürler olsun :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Ben hamileyken böyle şeyler okuduğumda başıma gelir korkusu kaplardı içimi o yüzden burada çok paylaşmak istemiyorum. :frowning: Tabi bizde bilelim önlem alalım diyen olursa da anlatırım

7 Beğeni

@Sevane18 Valla her hafta birisi doguruyor ne guzel :rofl: benim.bebek bakti @Cansu Gunay bebek geldi ondan 2 gun sonra da ben geleyim dedi :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::grinning::grinning:

2 Beğeni

Aaaa gerçekten miii kaçırmışım ben onları :speak_no_evil:

1 Beğeni

Ayyy ben deee :melting_face: Uykusuz gecelere koşuyorum diyeceğim de Şuanda da pek uyuyamıyorum​:smiling_face_with_tear: Geceleri bir sancı geliyor, saatlerce kıvranıyorum bu nasıl yalancı sancı? Bu yalancıysa gerçeği beni süründürür :sweat_smile:

1 Beğeni

A sen @Funda dan sonra dogurmadınmı:smiley: Ozaman ilk açılış @Funda dan olmuş sora başkaları

Evet ilk @Funda dogurdu.haziran sonlarında galiba :upside_down_face:

1 Beğeni

Yok ya gercegi gelince arka arkaya geliyo :grinning::grinning::grinning: dayaniyor.insan

2 Beğeni

@Zozo Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağ salim gelmiş bebişiniz darısı buradaki annelerin başına​:two_hearts::partying_face::white_heart:

2 Beğeni

Nefes egzersizleri yap. Burnundan derin nefes al dudaklarıni buzerek ver. Yoksa 12 saat sancıya nasıl dayandım sanıyorsun :rofl::rofl:

2 Beğeni

Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah :heart_eyes::heart_eyes: @Zozo

3 Beğeni

12 saat ne demek yaaa :sweat_smile: Allahım en fazla 15 dakika da doğurayım nolur :joy:

1 Beğeni

Hayirli ugurlu olsun bebegin canim Bebisin keyifli gunler diliyorum

2 Beğeni