22 günlük oglum eve geldiğimizden beri beşikte uyumuyor. Sürekli kucaktan ve bizim yatakta benimle uyumak istiyor. Beşiğe elbisemi koydum kokumu alsın diye fayda etmedi beşiğe koyuyorum oğlumu odadan cikmadan uyanio ağlıyor pişpişliyorum yok. Kucaktan indirdiğimizde de ayni durum yaşanıyor. Bugün en fazla 50 dakika ile uyudu benimle beraber. Ne yapabilirim uykusuzluktan ağlıyor artik çözüm bulamıyorum kafam durmuş vaziyette
Bi sekilde besige alistirmalisin suan yaptin yaptin canim sonra hic alistiramazsin . Aglasin uykusuz kalsin illa oyle oyle alisacak 17 gunluguz bizde her yere yatiriyorum ben ayirt etmiyo uyurken
Bizde de benzer bir durum var memede uyuyor yere koyunca uyanıyor bende çok yoruluyorum napıcağımı bilemiyorum
Bizde basta öyle yaptik. Annemler gidince ikimiz kaldik şuan sadace bizim yanimizda ve yatagimizda yatiyor. Gunduz bile gece uykuya dalma problemi cok yaşıyoruz bu sebeple kıyamıyorum.
Lavabiya gitmek icin bırakıyorum feryat figan kopuyor. Yemek felan demiyor lavabo.
Evet ya ağlarken de birşey yapmamak olmaz ki
Kitapta okumuştum yanlış hatirlamiyorsam videoda da dinlemiş olabilir bebekler suan bizi hissediyorlar ve kokumuzu aliyorlar biz onlardan uzaklaşinca stress yapiyorlar ve kendilerini guvende hissetmiyorlar. Ve biz o bebeğin ağlamasını göz ardı edersek susabilirler ama her seferinde korku içinde stres yaparlar. Bunda onlarin saglikli gelişim engeliyor.
Evet bende okudum güvenli bağ kurmaya çalışıyorlarmış şu anda onun için kokunu alamayınca huzursuzlanıp ağlıyor ama hepte böyle devam ederse bizede zor olacak napıcam hiç bilmiyorum
Zor oluyor yemek yiyemediğimiz için süt olmuyor. Bilaksiz uykusuzlik yorgunluktan mental saglik. Allah razi olsun esim destekçi ama işe gidince ikimiz kalıyoruz
Uyumuyomu surekli canim yeni dogan uyur aslinda gazi falan mi cok oluyo acaba
Doğru düzgün uyumuyor. Kucağımda yada memede uykuya dalıyor. Ben yatağımıza koyuyorum 10 dakika sürüyor. Yanina bir esyami koyarsam uyanmazsa o ara yarım saat. Gecede yanımdan yada Kucağımda uyumasi lazım yoksa surekli miziklaniyor ağlıyor.
Aynı durumdayız eşim ise gidince çok zorlanıyorum sling var birde onu denesem mi acaba diyorum
Benimki sevmedi bende zorlamadim buraz daha büyüsün oyle deneyecem. Normalde ailemin yanina gitmeyi düşünmüyordum. Hem babasindan ayrilmasin ise dönünce ikisi icin kolaylık olsun diye ama suan gitmeyi düşünüyorum çünkü hic dinlenemiyorum en azindan annem kiz kardeşlerim bebekle ilgilenirken bende uyur dinlenirim diye düşünüyorum ama babasından da ayirmak istemiyorum.
Nasıl bağlanacağını bilemedim Youtubedan baktımda sıkı olmuyor benim yaptığım. Bende öyle düşündüm birkaç gün gitsem dinlenirim diye ama eşimde ayrı kalmak istemiyor, sen ayrı şehirde mi yaşıyorsun ailenle
Aynı sorun bizde de var 40 günlük oldu. Ama oğlumun en uzun uykusu yarım saat sürüyor. Uyanık kaldığı zamanlarda sürekli ağlamaklı oluyor. Ben de ailemin yanına gittim biraz olsun dinlenebilmek için fakat yer değişince daha çok huzursuzlandı.
Yok aramızda epey mesafe var. Uçakla küçük dedi doktorumuz o yüzden kaldi.
Annemde duruyordu annem burdayken. Birtek onda duruyordu hatta. İnşallah oyle olmaz
Onların gelme şansı varsa onlar gelsin o zaman ama kalıcı birşeyler yapmak lazım sonrası içinde önemli
Kardeşimlerim çalışıyor hatta hemen hemen hepsi çalışıyor. Dedem anneannem yardima ihtiyaclari var yaslı annem ve babam onlara yardim ediyor yaza Kardeşim düğünü var o yüzden buraya gelmeleri sorun
Benim bebegim 2 bucuk aylik ayni seyi ben de yaşıyorum inanin gunduz hic uyumadigi bile oluyor cogu zaman. Bu defa huysuzlaniyor ne mama yedirebiliyorm ne de meme verebiliyorum. Aksama kadar benim kucağımda hicbir isimi yapamiyorum