Zaten kalıcı bir çözüm lazım uyku eğitimi gibi belki
Aynı durum yaşıyorum.
Benim de aklimda ama doktorumuzla küçük sana ihtiyaç var. Çoğu bebek böyledir dedi ve Zor bir doğum geçirdik ikimizde cok zorlandik yorulduk. Ondan kaynaklanıyor olabilir dedi. Biraz daha büyümesini bekle dedi.
İnşallah ilerde düzelir diyelim o zaman olumlu düşünelim
Amin inşallah
Şimdiden alistirmalisin ki ilerde rahat edebilesin. Kucağa fazla almayın kucağınıza uyumasına izin vermeyin ki yatağında uyusun . Ben mamasını veriyorum hemen yatağa kucagada cok fazla alistirmiyorum .eşimde destek olsa bile ilk geldiginden beri bezi maması hemen yatağına massalah alıştı sizde zamanla alıştıra bilirsiniz daha çok ufak anlamaz
Canım biz 5 gun hastande kaldik sarılığı ileri seviyedeydi sarilik arttığı için de sürekli uyku halindeydi Işın verdiler 12 13 saat ama doktor ve hemşire kottan cikarma dedi kucaginda emzir dedi ve bolca emzirmeye çalış dedi. Sabah alinacak kan sonucuna göre yenidogana alabilirlerdi. Sürekli eli gözlerindeydi gözümdeki maske çıkarır da Işın gözüne zarar verir diye düşündüğümüz icin sürekli elini tuttuk eşimle. O 12 saat de sürekli kucagimda emzirmeye çalıştım. O sebepten kucağımıza alıştı.
Anladım canım doğru olanı yapmışsın ozman .Eve gecdiniz galiba yavaş yavaş alıştırmaya bak zamanla alışır .