Bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor

25 günlük bebeğim kakasını yapmadı 4 gündür ne yapmalıyım

@Hamiş4 sadece anne sütü mü alıyor mama da alıyor mu

Sadece anne sütü alıyor

Sizin yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor sizin sütünüz de muhtemelen birşey geçmiştir benim çocuğum 25 gunlukten buyuktu kaç aylıktı hatırlamıyorum kakasını yapamamıştı doktora götürmüştüm kaç gün diye sormuştu bence 4 gün mü ne demişti anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyoruz demisti bana ama sancısı var mı bebeğin bilmiyorum isterseniz bı doktora danisin

Hafta sonu olduğu için acile götürmek istemiyorum yediklerime çok dikkat etmeye çalışıyorum ama benim gaz sorunum var ve bende doğumdan sonra kabız oluyorum ben olunca bebekte oluyor iki defadır yaşıyorum bu durumu onunla alakalı olabilir mi acaba

Bize doktor 7 güne kadar normal demişti ve 7. Günde yapmıştı mama veriyordum bi iki damla zeytinyağ vermiştim o gün hemen yapmıştı. Doktorda zaten öyle demişti 1 2 damla zeytinyağ verebilirsin diye . Ama direk zeytinyağı vermedim bi kaç damla mama ile karıştırdım zeytinyağ yoğun oldugundan yutmada güçük çekiyorlar. Deneyebilirsiniz dokrorunuza sorup. Acile götürseniz bile birşey yapmıyorlar normal diyip eve gönderiyorlar bizzat yaşadığım için söylüyorum

@Hamiş4 işte sizin kabizliginiz etkiliyor muhtemelen bebeği siz biraz daha sizi bozacak şeyler tüketin kayısı gibi

1 Beğeni

Mama vermiyorum neye karıştırıp verebilirim sütümü sağıp denerim inşallah bizimki o kadar uzun sürmez ya

Yiyorum benim kabızlığım geçti bakalım KIZIMIN ki ne zaman geçecek :pleading_face:

1 haftaya kadar normal sayılıyor bekle yapacaktır birşey verme eğer 1 hafta olur yapmazsa doktora danışın

Çok stres yapıyorum kendini sıkıyor öyle görünce çok üzülüyorum ya

Sütünüzün yoğunluğu fazladır korkmayın 9 güne kadar normal

Kaka yapmasina yardımcı masajlar var onlardan yapıp rahatlatabilirsin biraz

3 güne kadar normal diyorlar korkuyorum ya yarına kadar yapar inşallah yapmazsa çocuk doktoruna götüreceğim acile götürmek istemiyorum

Sürekli masaj yapıyorum

Zeytinyağı sürmüştüm gafifce poposuna. Hatta çay kaşığı ile vermiştim. Doktorlar 10 güne normal diyo ama o 10 gğn nasıl geçiyo anneye bebeğe sormak lazım. Benim oğlum şuan 10 aylık. Şükür ki ek gıdaya geçtik. Hala devam ediyordu. Kurutulmuş ve sıcak suda yumuşamış eriği blender dan çekip veriyorum. Elhamdülillah çok iyi geliyo. Eğer sonrası için devam ederse aklınızdan bulunsun. Rabbim şifa versin.

Sütüne karıştırabilirsin

Amin inşallah ALLAH razı olsun yarın sabah hastaneye götüreceğim inşallah sabaha kadar yapar

Yarın hastaneye götüreceğim bakalım inşallah sabaha kadar yapar

İnşallah :folded_hands:

1 Beğeni