Bir anne olarak çocuğunuz için en iyi şeyi siz bilirsiniz iciniize sinmiyorsa tabii ki götürün
Götürdünuz mu hastaneye
Evet götürdüm pazartesi günü poposuna ince hortum gibi bir şey koydu hemen yaptı tuvaletini birde fitil yazdı
Hani yeni doğduklarında ağız ve burunlarını temizledikleri şey var ya ondan
Şimdi yapıyor mu ya kakasını rahatlamıştır kuzum
Benim kızımda yapamıyordu 4 gündür bugün 5. Günüydü zeytinyağı ne denedim fayda etmedi bende eski anam babam usulü sabun verdim yarım saate yapti çok şükür nasıl rahatladı varya uyuyamıyordu yavrum bı güzel uyudu
@A_R sabunu nasıl verdiniz
Totosundan. Bi parca kopariyosun fitil gibi atıyosun ama cok yapilacak bi yontem degil. O lastik gibi olan kısımdaki deriyi inceltiyo oda erken yaşta basur yapar
Ucunu sivrilttim çok fazla vermeyin küçük uzun lamaya yaptım verdim
Sabuna mi diyorsunuz
Nasıl sabun verdin?
Doktor bana fitil verdi yarıya bölüp koy dedi yine iki gündür yapmıyor galiba benim kızım bu şekilde devam edicek ya
Sabun ver yapmazsa bekle biraz 4 gün ne alışkanlık yapmasın vücudu beyaz sabunu uzun ince kesiyorsun ucunu sivri yap verirkende nemlendir sabunu ver sabun dışkı ile çıkıyor zaten ben verdim çıktı bide kakasını baya yaptı içi ulmuş resmen varya yavrumun ama baya rahatladı
Ne varsa eskilerde varya
Sütüne 1 2 damla zeytin yağ damlatabilirsn hiç bir zararı yok. Ama sürekli fitille olmaz. Yada doktorun probityotik yazsın cocugada yazık sürekli fitil nereye kdr. Ama zeytinyağını 1 2 gün dene faydası oluyor ben veriyordum mamasına 3 4 damla karıştırıp cırt cırt yapıyordu vallaha
Sabun yapmaya korkuyorum ya ne bileyim
Hiçbirsey olmaz korkma annem banada yapmış bebekken ben bu yaşa geldim hiçte birşey olmadı en güzeli valla ilaçtan daha iyi zaten kakası ile çıkıyor geri sabun zararı yok yani
Ben denedim iki gün fayda etmedi hiç sabun verdim bende
Anldm bakalım inşallah kendisi yapar ya
Sabunda bana ürkütücü geliyor ne bileyim ben hep zrytinyağ da çözüm buldum