Bebeği Rahat Emzirmek İçin Sütyen Önerileri

Arkadaşlar bebegimizi rahat Emzirmek İçin fikri olanlar varmı?yoksa sizde rahat emzirme sutyenlerinden mi alacaksınız?

Boyle bir şey gordum ama bence iyi degil eger almak istəyən varsa almasın çünki bebek emzirdigimiz zaman haliyle elimizle göğüsümüzü tutub emziriyoruz.ama bu sadəcə meme ucu kullanila biliyor.sizin dusunceleriniz nelerdir bu sutyen hakkında?almaya degermi?

sütyensiz gezmek​:rofl::rofl:

3 Beğeni

Aklıma gelmişdi :sweat_smile:sadece süt o zaman akar diye sutyensiz gezmek olmazki.sutyenin içinə emzirdikden sonra meme dedi veya mendil falan koymayı düşünüyorum inşallah

1 Beğeni

Mendil yapışır. Memeye yapışmayan göğüs pedi kullanmalısın.
Ben Pentiden emzirme sütyeni aldım. Geçen yıl sonu 300 liraydı çok rahat üstten açılıyor.

1 Beğeni

Akan sütü icine mi cekiyor?

Sütyene o kadar para verdik ama içine sut çekme özelliği yok :sweat_smile:
Şaka yaptım
3 ceşit göğüs pedi var. Biri makyaj temizleme pamuğu gibi. O modeli alırsan süt aktığında memeye yapışır. Memeyi tahriş etmeyenini bulmak lazım

1 Beğeni

@NURAN özür dilerim

Bişey mi oldu?

Bazen sohbet kısmında konu açılıyor da konu olarak açmayı unutuyoruz ya nuran hanım soru sordu ben de Nuran Hanima konu olarak açmasını rica ettim. Sutyen konusu daha once açılmadı sandım. Bir an hatırladım. Özür dileyerek yanlışımı telafi ettim

1 Beğeni

Merhaba kızlar. Hamilelikte kullanabileceğimiz, yarım atlet tarzında, çok sıkmayan bir sütyen öneriniz var mı ? Marka ve model olarak yardımcı olursanız sevinirim :blush:

1 Beğeni

Yanlış hatirlamiyorsam evet ben açmışdım sutyen konusunu

1 Beğeni

Ben birazdan kullandığim modeli penti sayfasinda arayayım

1 Beğeni

@Cansu seni yormazsam çok iyi olur canım resim yüklersen

1 Beğeni

Moderatörünüz haksızlık olmasın diye konuları birleştirdi.
Sütyen konusunda bize öncü oldun teşekkür ederiz :grin::kissing_heart:

1 Beğeni

Aslında sut gelme haftasinda anneler telli sutyen kullanmamalı .süt kanallarına zarar veriyormuş.onunicin boyle spor sutyenler kullanmak tavsiye edilmekdedir.tabiki boş olması gerek çok sikmamali

2 Beğeni

@Cansu Yaa çok teşekkür ederim :grin: Estağfurullah, iyi oldu burdan öneri almam :blush:

1 Beğeni

Ben bu modeli 7 aydır kullanıyorum. Çok rahat. Telleri yok. Ürün meme altına da kaçmıyor.
Daha yeni yeni askıları gevşemeye başladı
Tek emzirme sütyenim bu oldu halde yıkayıp hemen kurutup giyiyorum.
Bence çok dayanıklı
Ben gecen yıl kasım başında aldım. 300 liraydı.
Şansınıza şuan da indirimde

Yarım atlet şeklinde olan sporcu sütyenden kullanmaya çalıştım. Yukarı kaydıkları için ara sıra ben zor durumda kaldım

#Hiççamaşırı Ten Balensiz Mama Anne Emzirme Sütyeni https://www.penti.com/tr/sezonsuz-ic-giyim-firsatlari/hiccamasiri-ten-balensiz-mama-anne-emzirme-sutyeni/p/PLMAMESU16IY-SKI

2 Beğeni

Bu çok iyiymiş, çok teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Ben emzirme sütyeni düşünüyorum ama emin değilim

1 Beğeni